apskit å tvspel

apselyut.. nu har jag slutat spelat tv spel å gått över till mer svårare på datorn.. tangernterna är svåra att nudda lix. vi har spela tv spel sen kl 4 diag! härligy! det är riktigt kul..

vi ska snart dra vidare ut å spela basketboll! i snön.. det är morgårnsbarn i nötskall.. ey!!

jag orkar inte skriva mera nu. dessutom väntar alla på Sara som är på toalettem, så nu är jon klae! pyss!:*

x)

Gissa vem som kan denna låt igen utan till ;)


jovisst jaa,

Jag glömde lägga upp bilderna som jag å anna tog för 2 år sen kanske..! =)
Vi är inte fulla eller höga på cola.. inte trötta heller för den delen.. å vi har inte kass humor.. ehm! (A)



                  

igår

Vart inte mycket bloggande igår inte.. men jag hade verkligen fullt upp! Först ringde jag till anna å väckte henne vid 10, så gick jag ända ner till shell å mötte henne.. sen gick vi till skolan å träffade Gunnar & C:o! :D Sen gick vi till konsum och handla godis och Cola<3 Sen upp till läkaren å satt där å dega tills jag fick komma in i fuckin' 5 min! fick mammas bästa kompis, så inget leskigt alls! hoppas jag får henne igen för jag ska dit i dag igen å är det inte bättre nu blir det nog operation! >( ush!

Efter vi vart där gick vi till mitt i smeten och fikade, ringde dit Cajsa brajsa! sen så när vi var på väg hem till mig då jag var tvungen att byta kläder mötte vi Håvestad med hennes bebis.. å gud vad söt hon är! så liten å så gosig! 8) 2 månader, tiden går så fort...!  så fortsatte vi gå hem till mig å jag fick bära på Cajsas jävla skidor hela vägen! aja, hem till mig å bytte kläder å sen vidare till stallet.. Elliot är förövrigt vit nu! x) så nu slipper man skämmas när man ska rida.. höhöhö... å sen var Anna tvungen att åka.. =( hoppas vi kan leka idag!:D Då blir det möööfins 3!!!
Sen vart det den Eviga väntan på att Linda skulle komma.. jag slutar halv 4 kommer då.. 7 kom hon ;) så jag fick träffa Massa människor igår jag inte sett på länge! YääY!:D

Idag händer inte mycket... ska snart sätta på kaffe så jag vaknar till lite.. å så ska jag hämta påsten.. hoppas hoppas kontraktn kommer idag! ^.^ Sen ska jag iväg till läkaren så får vi se om det blir stallet idag eller om jag är sängliggandes! :D

Smörgåstårta...

känns som om jag har ätit smörgåstårta i flera veckor! dock har jag mosa sönder den å peta ur alla ägg grejjs å bort med alla räkor.. ush ush! jag mår serriöst illa nu.. uuuh! men det är så gott...! =)

nej nu ska jag gå till Änna! hej hopp lingon snopp!

Läkaren

woho..
Mamma ska ringa till läkaren imorgon så jag ska gå dit med min arm.. jag vågar inte ringa själv så hon ska göra det åt mej.. hahaha... ibland skäms jag över mig själv.. Sen kom jag ju på att jag måste gå dit själv.. :/ Så jag försöker få henne ringa på fredag istället. men nej då.. imorgon! ._. jag vill ärligt inte.. för betyder den där knölen operation, kommer jag svimma eller nått... jag vet att jag kommer börja grina iallafall.. för är det nått jag inte vill så är det att bli operead! huwha!

Idag har varit en helt misslyckad dag.. alla har bara skällt på mig känns det som.. tillåmed Elliot.. han slängde av mig mitt i skogen för jag inte lät han springa.. tsss... Stukad handled å så slog jag ju i mig i knät igen så där har ja ont å!
Härligt med hästar!

Nu vill jag verkligen åka bort..! bort från smedjebacken, bort från Morgårdshammar.. någon dag bara.. men om jag åker vem ska då ta han dom Elliot? Kan jag ens lämna honom i andras händer? och hur ska jag ha råd?
Jag hatar att Allt är penga bundet.. ALLT kostar..! å säg nu inte att kärlek inte kostar för det gör det fan! man ger någon sitt hela hjärta å när denne tröttnar på en kastar han det å kliver på det.. man blir sviken! jag hatar kärleken.. kommer aldrig tillåta mig själv att bli kär igen.. det suger sten hårt..! Den enda jag kanske skulle tillåta mig själv att bli kär i skulle nog vara Elliot.. han dömmer mig inte och jag vet att han inte skulle kasta bort mitt hjärta..


nu när jag tänker efter hatar jag dig.. Du vet inte vad du har gjort.. Skulle jag se dig igen skulle jag nog flippa ut.. Du svek mig ditt svin.. du har förstört mig.. tack

Jag vill ha gifflar!

Gör dom själv då jävla skit! höhö.. jag är duktigt på att baka.. så min bror ville ha gifflar.. han fyller ju år idag så ja okej.. tänkte jag då.. jag kan baka dom.. ah, eller hur..! jag har slängt degen.. jag HATAR att göra gifflar.. dom suger RÖV! han kan gott ta å göra dom själv.. nu gör jag kokos-toppar istället.. funderar även på havrebollar.. men vi får se.. jag tänker INTE pröva att baka gifflar igen.. det sög jag verkligen på.. degen vart helt okej.. men när man ska göra resten, nej tack.. mitt tålamod tog slut å mitt kaffe blev kallt.. :P aldrig mer..!

nu ska jag fortsätta baka lite..^^ hejhopp!

Pokémon!

Jag blev utmanad så jaa.. här är mina Pokémon!

Helge:
Den starkaste och modigaste av dom alla.. Gillar att gosa och hoppa i stallet.. Att vara ute i snön tycker han inte om då hans krafter försvinner eftersom det är så kallt.. han kan hoppa över 1 meter med sina bara ben! har inte lärt sig gå i koppel än då han inte tycker om trånga utrymmen.. att rymma är en Negativ kraft som han anväder Ofta! ;)
Kan förklä sig till en punkare tack vare hans snygga "man"..


Jaddish!

Oerhört kaxig och gillar att äta mat och godis.. att sova är den största kraften hon har..
Hon tar aldrig ton utan hon hoppar in när man nästan sjungit klart!
Går aldrig ut i strid utan att få godkännande, får hon det tar hon över på ett klick.. Sen lägger hon sig och sover..
Hennes nyaste kraft är att hoppa upp i sängen och hoppa på en tills man vaknar!




Elliot

Hans bästa kraft är att vara korkad.. litar aldeles för mycket på människor vilket är bra.. för då kan man göra lite som man vill med han.. han gillar att dricka saft och äta kanel bulle! Han klarar inte större Pokémon än dammråtter.. Då han är lite mesig av sig! men ifs. Han är ju Blond! (=





Jag utmanar:
Alla som har djur!

hohoohoh

Idag hände inte mycket.. Var på kurs kl 18 till 20.30 så mitt huvud är typ blööööh! vill göra det där provet nu! inte sen! NU!
meeeeen, som vanligt får man ju vänta.. för SRF är ju så jävla sega!! >/

min dag har varit chill annars.. ska fortsätta med det imorgon.. idag är den enda dagen som jag Inte har varit stressad på länge på vah! : )  SKÖÖÖÖNT! 

Min ponny var duktigt idag när Emma red honom.. han har ju stått över en vecka och han är inte ens pigg! fattah trög häst!;) Men jag antar jag kommer åka av imorgon då vi ska rida ut.. kul!:D jag längtar.. bara bus rida! men vi måste ta det lungt.. inge galopp utan trav å skritt ! bara han mår bra så är det okej för mig!

Imorgon ska jag baka hela dagen.. min bror fyller år... höhö gammmmle man! eller schååh.. "morfars gifflar" har herrn bestämt! antar jag får igen efter min student tårta.. hehe:P

Städa, städa

Känns som om jag har städat hela dagen.. är helt slut å ändå är jag inte klar.. tagit en paus nu.. har precis slängt i mat i matlådan å packat ner det i påsen.. hur jag ska få med mig allt är en gåta.. å nu kom jag på att jag måste ner till kiosken oxå.. är skyldig emma en Amigo.. damit.. det är inge kul å slå vad när man förlorar!:P

suck.. ikväll är det Grönt Kort kurs.. Vilken tur för mig.. yääy! Jag skulle kunna göra provet på en gång.. det är inte svårt att läsa på ett papper å sen ge svaret på ett papper med 1,x,2 frågor!:P hahahaha

nu ska jag dra.. rida rida heasten!

abudlie

jag har inte tid nu igentligen.. men slänger in ett snabbish ändå..
har gjort jätte mycket idag å hela min rygg dödar mej sakta just nu.. skulle må bra av en ipren eller så då jag har så ont i huvudet oxå..
nu ska jag sluta.. ska ner till Helena, bror och Emil:D

LSD!

LSD,LSD,LSD,LSD!

Jag säger som Buris; Jag går på tabletter, kanske är det LSD kanske inte..
Jag kanske har fel? who knows ?




Asså, jag vet alla gillar mina stavfel!

hejdå

Tattuering!

Jäpp.. så har jag skrivit till byman om ny tid.. härligt!:D
Jag vet precis vad jag ska ha..! Halle! höhöhöhö
Jag längtar!

Tack

Tack för att du finns så jag får prata hur mig..
Även om du inte ens fattar hälften så finns du alltid där och lyssnar..
Tack!

ingen tid

Jag känner mej stressad hela tiden... jag hinner ingen data.. jag hinner ingenting!

Men jag har snart Grönt kort.. vilket känns jävligt skönt då jag inte kunnat tagi det tidigare! =) har bara provet kvar sen är det mitt! å då blire ut å tävla ännu högre klasser! härligt! Eller så lägger jag det i pärmen så finns det där å jag kan damma av det närsom! =)

kul!

Sov i stallet inatt med Ponny ryttarna å herre min säger jag bara! dom är ju Aldrig tysta! tillslut vart jag så "sur" att jag gick ut.. ;) Sen så vart dom lugna ett tag.. hanniallafall Somna innan dom börja igen! men det var skönt å sova där faktikst.. Fick lite annat å tänka på, å så kommer ju adrenalinet rusandes lite titt som tätt, när man hör något :D


nu måste jag verkligen skynda mej.. halv ska jag vara klar! Halle!

***

Idag när min pappa fråga hur det hade gått i stallet svarade jag bra.. å så kommer följd frågan, vad har du gjort då?
Så jag förklarade fint åså här att jag lärt Elliot "vacker hov". pappa har aldrig haft så konstig min som då.. sen sa han att om jag ska lära hästen massa konster måste vi ju köpa mer godis.. ja visst.. annars tar vi bara av hans foder kanske?

aja, Emma idag visade så fint hur hon red. var verkligen en syn.. :P jag vet inte vad jag ska skriva.. känner inte för att skriva alls.. skrev så mycket igår.. så ja.. hm..

Jo! du som undrade hur många mp3's jag har.. nu har jag räknat å det är 5 st!^^ 6 med den som jag ska skicka väg som jag tydligen inte har gjort. vilket jag har trott. men aja.. 5 st har jag!=)

Hörru! nu har du börjat igen.. fattar du inte vad ett NEJ betyder? jag vill inte ha dej, ärligt så äcklar du mig lite.. :S
Det är nog 7 gången jag får ta ner dej på marken igen.. jag orkar inte.. du är rent utsagt USH! Jag vill nästan inte veta av dej längre.. Jag vill att du ska fatta snart.. Det är helt okej att ses när du är vid simon.. men asså inte annars..
Jag är INTE intresserad någonstans! jag bryr mig inte om dej heller.. jag skiter fullständigt i vad du gör om dagarna eller om du ska ner till abudabie eller nått! låt mej vara! du äcklar mig!
Gubb strutt!

Älskade vän..

Jag saknar dej sjukt mycket.. Att inte veta hur du har det eller om du ens lever, tär mig sakta innifrån..
Jag snubblade över låten vi knarkade oss igenom sommaren -07.. Jag kan den än idag.. varenda takt slag, varje ton.. hela låten... minns du?
Shit.. det var tider..
Bara du å jag, å inga andra.. Jag skulle göra vad som helst för att få det tillbaka..
Jag älskar dig vännen..<3 




nu grinar jag snart hej då =/

den där drömmen..

Inatt hade jag den där drömmen igen om den lilla flickan. Jag tänker inte skriva något om henne eller vad drömmen handla om.. då går jag förbi mig själv på vägen och det vill jag inte..


D, skickade ett mejl om att jag får min data med xp i helgen! han är så jätte mega snäll.. jag ska köpa massa choklad åt han som tack för all hjälp!

Jag känner en hund som är evuul!
Jaddebanan! =)
nu ska vi mysa..


Tack pappi..

Jag hade tagit in Ellis idag och då var hans ben ännu fetare..Ringde min pappa å bad han komma å kolla.. ifs vet han inte mycket om hästar eller så men iallafall.. Han ringde ner till Strömsholm å fråga vad vi skulle göra.. Dagliga promenader och ta tempen.. Alltså, ska jag sticka en jävla termometer i Ellis arsle varje dag! HAHAHAHAHA!


Imorgon ska jag lägga in videosana på mig å samantha.. 2 är redan upp på Youtube när vi har damp i stallet.. ;)
vi är ju kungar på: "Min mamma säger att tjocka barn inte kan le.. Men det kan jag! och Köttbulle!"


Jag kan inte skriva mer nu.. mina fingrar är stelfrusna och hela jag skakar.. ska hoppa in i duschen tror jag bada kanske?..
 

Voff Voff

Det snöar

hela dagen igår och hela dagen idag.. yäy..
iallafall så red vi i ridhuset igår och jag är glad att jag inte satt på PålPlutt (killen) när vi kom in i ridhuset.. för ALLT var farligt och min arm höll på att ryckas med.. yääy... så jag å cajsa gick runt lite med han så han skulle vänja sig åså.. tillslut kunde jag hoppa upp å vi kunde både skritta, trava och kolla in oss i spegeln.. =) han var så duktig..

Nu ska jag å cajsa gå ut i värsta snö stormen för att hämta posten och röka.. iallafall hon.. sen ska vi fixa mat och äta å kolla lite på tv.. antar vi ska fixa matlåda oxå.. ? blir nog en hel dag i stallet med min stackars krake som knappt kan gå på benet. haha .. fullblod är så sköra och det är SÅ synd om han.. såret är så litet så man får skämmas! haha =)


hade gött!


Twix

ajemen... hela min braiga "bantings kur" gick käpp rätt åt hvete idag!
det började med att jag gick ner till kiosken för att handla lite.. slutade med en godis påse.. suck.. sen så skulle cajsa ner å handla.. dumt gjort av mej att följa med för den där Twixen ropade mitt namn hela tiden så jag var tvungen att köpa den.. =/

inget Kaffe för mej idag heller dock har jag druckit äckligt snusk te..men det för att lunga mina nerver.. å så hittade jag kaffet när jag druckit mitt äckliga te.. David är bra på att gömma saker, fast jag kunde ha kollat i skåpet innan jag fixade.. Igentligen!!

Jag trode Elliot skulle dö idag.. har aldrig sett en häst ha så ont och blöda så mycket.. det var jätte hemskt.. han är min bebis och jag vill inte att något ska hända han, jag som började må bra igen å så inträffade detta.. Det var så läskigt.. Stod bara å krama han å grina å krama lite till.. jag vill att han ska må bra.. mitt hjärta ska inte ha ont.. Tur att Ann-Sofie var där så hon kunde stoppa blödningen å plåstra om han.. jag själv kunde inte röra en fena.. Jag har fortf. den där hemska bilden framför mej.. ush.. =( var dit nu på kvällen å tittade till han.. han verkade lite stel men blödningen har slutat iallafall.. älskade älskade vän.. ge inte upp nu.. det kommer bli bättre..<3

Söndag

jag var snäll och erbjöd mig att ta Ann-Sofies utsläpp idag.. hade ändå planerat att vakna vid halv 7.. Så när jag har tagit ut alla "snälla" monster utom Caruso kommer Cajsa.. Jag såg säkert ut såhär O___O eller nått.. Jag tänkte precis dimpa över Caruso på henne när hon tittar in i stallet å säger; Glöm det! han får du ta.!
morr! tack då.. men sagt och gjort.. hade precis öppnat boxdörren då han kastar sig fram och ska verkligen ut.. jag har ju inte så värstans trevligt morgon humör å alla vet ju hur det slutar när Caruso håller på.. ;) Jag fick iallafall tillslut ut han i hagen fast han bocka å grejsa hela vägen fram så jag var tvungen att små springa å dra samtidigt för att hinna med.. kul.. jag hatar den hästen å han hatar säkert mej.. kommer få ett saftigt blåmärke på benet då han sprang in i mej..  härligt! mupp djur

nu ska jag snart bege mej vidare till garderoben för att välja kläder för dagen.. tror det blir jätte svårt.. kan det bli täckbyxor kanske?^^ 

Emil Emil Emil!




Jag är Nervös!

Elsa

Elsa har varit här idag:D vi har bara busat å lekt hela dagen..
hon är så härlig!:) lill kusin.. utan dej är inte världen mycket..

Galen i Kex!


20 stycken

Jag blev utmanad av Baso


4 av mina favorit program:
- Desperate Housewives
- Scrubs
- Reaper
- Vänner


4 saker jag gjorde i går:

- Var till läkaren
- Sov
- Spelade in film med Samantha
- Var hemma

4 saker jag ser fram emot:

- Ska snart ner till Johan<3
- Karlstad
- Mars
- Tävlingen


4 favoritrestauranger:
- Akropolis
- China Town
-
Sushi Bar Kyoto
- Jensen's Bøfhus


4 saker på min önskelista:

- Elliot
- Millijaners med pengar
- Ny telefon
- Lycka och Kärlek


Jag utmanar:

Alla som läser min blogg


tack

It's nice to know that you were there today..
Thanks for acting like you cared...
And making me feel like I was the only one..
Thank You...



Mätte nyss mitt blåmärke jag fick idag.. 6 cm! härligt.. riktigt najs.. ont gör det oxå! =/
men men.. sånt får man leva med..! känner nu att jag fortf. blöder från armen.. åh kan det inte sluta någon gång?
vene vad ja ska skriva mer men jag mår bra å Jännu kommer å har sex med mig på onsdag säger hon! JÄJ eller nått?!:D

Hej Då Missy.. Jag kommer sakna våra mysiga stunder på morgonen.. Jag kommer sakna Du.. 

små brådiis

mjo.. har lite brådis nu.. min arm gör ont å jag har inte sovit någe i natt.. haft sådan jävla ångest över ett par saker så jag orkar inte mer.. jag vill ha tabletterna nu, så jag kan sova! NU! :P

Jag skulle ha varit i stallet kl 2 typ.. vilket gör mej en halv timme försenad typ.. men jag tror inte det är någon som bryr sig igentligen.. jag hoppas att Elliot INTE är skadad nu... ville inte lämna honom med Killen å Girl imorse, dom var så elaka mot han å bara motade iväg honom när han försökte äta.. hade god lust å ta med honom hem så vi har kunna dela på en macka..! men jag vet att man inte kan göra så.. dom lär ju få göra upp "rangen". men nej.. ush.. hoppas han inte är utmobbad.. =(

nu har jag skrivit av mej lite.. så nu ska jag klä på mig å sen slänga på mej varma täckisar å den där jackan som gör att man ser ut som en michelin gubbe.. då det bara är -8,8 ute ;)


hej

Idag bloggar vi från andra sidan rummet så detta inlägg kommer vara mer rätt stavat än aldrig förr. yäy

Har softat hela dagen och bara sovit och frysit. Imorgon ska jag till läkaren skönt. :)
Det är bestämt nu iallafall att jag ska hjälpa Ann-Sofie med Killen, får se hur det går. Det blir nog jätte bra eller något. Han bocka och stack igår jätte kul..! pyggme häst som bara är 166 cm hög!!!
På söndag är det träning för Vickis! :D






Nu orkar jag inte skriva mer, jag orkar inte lyssna på en gapande unge som säger vad jag ska skriva ifrån sängen! /S.


fredag...

längtar inte.. ska vara vid läkaren kl 8.. woho.. ska få spruta i armen.. x)
hon frågade om jag var nålrädd.. haha.. jag är inte nålrädd.. jag älskar det.. jag är faktikst lite rädd för mej själv ibland.. men när man tattuerar sig eller piercar sig.. whossh! man får sån adrenalik kick så jaa.. 8D det är skönt..
men jag vet inte om denna kommer vara det.. den är STOR! O___O
;______;


nej nu måste jag sträcka på mej å göra mina övningar å sen ska jah sova lite...

ONT!

I cannot find a way to describe it
It's there inside
All I do is hide
I wish that it would just go away
if you knew
What would you do?

I feel like I'm all alone
I need to get around this
My words are cold
I don't want them to hurt you
If I show you
I don't think you'd understand
Cause no one understands


nervös..

jag är phett nervös idag! min rygg gör ont oxå.. jag ska rida Ann-Sofies 3 åring idag.. O_O det var längesedan jag red en så unghäst.. 3 år.. han är nyss inriden... omg... 8D


jag har äntligen rotat fram mitt övningspapper jag fick från läkaren med övningarna jag måste göra med ryggen..
har skummat igenom det lite.. det enda som fattas nu är katten! o_O



nej nu ska jag klä på mig å sedan gå å köpa godis!

Vad är de för fel på blogg skiten?!

Det uppdateras inte som jag vill!


RÖV!

Jag är imponerad!^^ det funka





jag är sur!!!!!

sooova,

Emil sover. jag funderar på att krypa ner brevid honom.. men neeeh.. då förstör jag min dag och jag kommer inte att somna ikväll förns 3.. halleballeluhjah!

här kommer det Maria.. som jag lovade..
KÖP HENNES BIL! Annars slår jag sönder din postlåda!

happü ? =)






nu ska jag äta lite tror jag..

Nyappy..!

jag har hur mycket som helst att städa.. åh det går jätte bra för mej..!
Städningen är inte min grej och kommer aldrig att vara det heller för den delen..
sitter å tvingar i mig frukost nu.. har dock vari vaken sen kl 7 i morse men inte känt mej hungrig.. har mått illa hela dagen och min rygg gör så jag får huvudvärk... jag har överskotts energi till 1000000000! härligt.. en sömnlös natt till! yeeeey!

nu ska ja trumma! tjingeling!

Förlåt..

förlåt för allt.. förlåt att jag finns..
jag gör mitt bästa men ibland blir det bara fel..
jag vet inget annat.. det är så här jag är..
det är så här jag har lärt mej att leva..
..med lögner å svek..
så förlåt så mycket.. :(
Säg bara till så försvinner jag!
..Det lovar jag..





Det var inte meningen!! :'(

Förlåt, snälla förlåt!

bråka...

nej man ska verkligen inte bråka med en tiger.. man får ju 40 ggr tillbaka. hur elakt det än är..!
varför kan ingen fatta det? ber man någon snäll att lägga av flertal ggr annars skulle den få se på annat.. nej då fortsätter den personen.. så ja visst.. fick skicka 4 förlåt sms eftersom hon vägrade svara i telefon! pissunge!:P
vi är sams iallafall... härligt..!^^



Jag vill verkligen bort nu.. bara få kunna vara jag någongång.. har så mycket på mina axlar nu så jag har bara lust att gå i ide.. så jag kan få sova ut.. bara få släppa allt lite.. jag vill ha mars!


är det för mycket begärt?

krossat glas å en kastrull..

mjohoru! så går det till när jag lagar mat,, tror aldrig jag varit så arg.. jag sköljde bara ur kasturllen.. rörde ingenting.. PANG! glaset trasigt.. kände hur ilskan steg och sen skulle jag lägga upp maten på tallriken.. mm.. vad fan händer då då? jo jag tappar mupp kastrullen med mat!! den kastrullen åkte in i väggen många ggr vill jag låva! jag blir så matt på mej själv ibland.. hur fan kan man vara så klumpig? =(

så nu har jag städat lite i köket.. åså har jag koka makaroner som jag sitter å käkar... Gourmetmat på hög grad.. oh ja!
3 år på en restaurang skola syns va?:P


min tv har slutat funka oxå.. eller ja okej.. boxen har.. kul! ingen tv för mej.. tur man har filmer och tv spel!


hela min fukkin' dag är totalt förstörd!!!!


MissyElliot...

msnmsnmsnmsnmsn
denna tillägnar jag dej ;)

Maria: Så vi kanske ska byta hage?
Jag: ah, asså vi byter plats på MissyElliot och Girl å Killen..?
Jag: för om vi får in 2 nya i hagen blir våran förliten..
Maria: ja jusste, kan du inte messa och fråga henne?
Jag: jag pratar med henne imorgon. :)
Maria: MISSYELLIOT?! HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jag: Ja? är du seg du eller?
Maria: Fattade inte förns nu..

niiwpph

ah, Samantha ringde å väckte mig kl 9 i morse å sa att hon inte skulle komma hit.. aja tänkte jag å somnade om.
kl 11 fick jag ett samtal igen där hon skrek på mej att röra mitt feta arsle ur sängen och palla mig till stallet..

Jag hade försovit mig.. igen..

det har nog aldrig gått så fort från min säng till stallet någon gång.. hehe.. jag var där 10 över 11!^^
Slängde på Hästen grejerna å sen fort iväg till ridhuset.. maha.. Samantha skulle hoppa både Elliot och Evita idag.. kul..
jag försökte förklara för henne hur Elliot funkar i hoppningen och hur hon skulle göra men hon fattade ingenting!
Det slutade med att jag hade så rå kli på henne och hon på mig att jag gick å satt mej på pallen å överlät lektionen till Susanne.. höhö..
åh eftersom Mantha ramlade av idag får vi tårta imorgon! haha


nu ropar Emil...


Cajsa å Samantha..

herrskapet ska sova i stallet idag.. vilket gav mig och Ann-sofie en rolig idé. FLICKAN I HÖRNET! 8D
hahaha fy fan vad vi kommer bli hatade.. men så går det när folk sover i stall.. skrämma skrämma.. =)

sitter å väntar in klockan nu.. snart är det dax att bege sig iväg till Ann-sofie... hon ska bara lägga den lille parlven.. ;)
sen blir det mjölat ansikte å svarta kläder.. mohahahahahhahahah






Jag är Elak idag!

.-,.-,.-,.-,

imorse vaknade jag 8.. ville inte gå upp så jag låg å drog mej till D.C fram till 12.. myste med mej själv undertäcket ja okej.. mitt te var oxå med.. varmt å skönt.. tolka hur ni vill jag bryr mej inte..

Det var sol idag oxå fast lite kallare i luften var det. blåste oxå. men det var en fin dag och jag är lite röd i ansiktet efter en heldag ute =) Jag å Emma eldade som satan.. vi har fortf. jätte mycket bös åså kvar..
 



Jag är helt ÖVERLYCKLIG! båda sa JA! fatta! Han kommer ALDRIG att åka hem! aldrig! han kommer alltid att finnas vid min sida.. bara 5 min bort! :D min bäjbi!

Paperwööörk!

hell yeah... så går det.. skippar man får man massssssor med papper man ska skriva rent..! WOHO!
7 sidor.. å jag är på 1a.. känns duktigt! =)
Men det rörsig frammot...


Idag har jag städat hela dagen.. både hemma och i stallet.. sen fick jag och jenny leka pyroman ute på åkern.. :D
vi eldade ALLT som gick att elda.. å sen fick jag elda imorgon oxå för vi har "3an" och fårhuset kvar att gå igenom.. MOHAHAHA.. är det nått jag älskar så är det att elda.. så himla mysigt och bara titta på å känna värmen..

Jag längtar tills våren kommer.. den kikade fram lite idag.. solen värmde och det kvar klar blå himmel..
satte mej på en stor ute med kaffekoppen och bara njöt! så himla mysigt! hoppas på sol imorgon oxå! då blir en heldag i stallet kan jag lova.. :)




Jag vill mysa nu!

pappa

pappa följde med mej till stallet idag.. =) han frågade hur lång tid tar det..? när är vi tillbaka?
jag svarade att det beror på hur hästarna, vilket humör dom är på.. hur vädret är.. ibland är jag tillbaka 8 ibland halv 9 -9 beror helt på..han var lite kaxig å sa att det kan inte ta så lång tid.. men hah.. kii fick han.. han ångrar nog sig att han sa så.. :P dom var vilda idag.. mohahhaa..
efter vi var klara å släppt ut alla sa han att han förstod nu varför det tar tid.. =)
pappa: Du tar väl inte ut dom 2 och 2?
jag: nej, är du dum eller?
pappa: nej för vissa hästar kan man inte ta ut 2 å 2..
jag: alla hästar kan man ta ut 2 åt gången, man måste bara vänja dom.
pappa: aha, men du gör inte det va?
jag: nej, för då skulle jag flyga som en vante om något händer.
pappa: jaja, sluta sjung nu vill jag åka hem. jag fryser.
jag: det är + grader å du fryser? kom igen när du är här i -20.
pappa: jag har ingen mössa! de är KALLT!

det är så kul när pappa eller mamma är med.. fast det inte är ofta.. men jag blir lika glad för varje gång.. =)



ikväll<3



Prayin for daylight waiting for that morning sun
So I can act like my whole life ain't going wrong
Baby come back to me, I swear I'll make it right
Don't make me spend another lonely night
Prayin for daylight


död

jag är helt död idag.. mitt huvud tar kål på mej.. alvedonen hjälper inte längre...
min rygg ska vi inte tala om.. ibland önskar jag att den inte fanns för den gör så ont..
kan man bara ha ben,armar&huvud? eller?
jag är trött och helt slut.. jag mår riktigt kasst!
min kanin har ögoninflammation...

nu måste jag måla..


hejps!

Borta!!

Seriöst.. snart får jag panik.. kan du inte bara skicka ett sms eller ringa någon så vi vet att du lever?

om du inte vill det, kan du väl slå på telefon? jag vet att du går igenom svåra tider men snälla?
jag sov ingenting i natt. vi letade efter dej hela natten. Du var inte hemma, inte vid dina kompisar, inte i garaget... INGENSTANS!

Och om du läser detta så snälla, jag ber dej... hör av dej till någon.. Fan.. jag älskar dej å avgudar dej å alltihopa där till!



Jag saknar dej
Jag behöver dej

NU!


Bortgjord!

Det är jag det.. härligt! Har självklart lova Seb massa grejer vi ska göra.
å självklart är han väl duktig å fixar så jag bara rabblar upp vad vi gjorde på drakbåten..!
Men jag kunde hejda mej så han vet lite vad som hände.. suck..

han är förjävlig den där ungen!



jag är trött och orkar inte skriva mer..

Snabbish!

jag hinner med en snabb en innan Helena kommer med Emil..
hon skka ha främmande å ville gärna göra sig iordning innan.. MEN min bror har tagit upp hela hennes toa & varmvatten.. eftersom han nu ligger å sover där inne. jaa.. på toaletten med duschen på!
snäll som jag är låter jag henne fixa allt här.. dvs. duscha, sminka sig, klä på sig osv.

wiho.. jag får mer tid med EMIL!:D:D:D:D
HÄPPÜ!


nu kom dom hoy

sängen...

efter jag släppt ut hästarna vid 7 i morse gick jag hem å la mej och sov..^^ har precis slängt i mej en skål med yoggi å ett glas te... (= gottit.. jag ligger fortf. kvar i sängen och har inte planerat att gå härifrån förns kl 1 då jag lär gå till stallet och fixa allt.. jag funderar på om jag ska orka kolla klart på filmen jag börja titta på igår.. den är så jävla bra.. har sett den flera ggr.. sjukt bra.. precis så som jag vill haett.. se den..

mjo det blir nog så..=)


mjodå

för några dagar sen fick jag reda på att en gammal kompis till mej har åkt till en kille hon träffa på internet. dom hade snackat i 2 dagar typ..? jag har inte tänkt skriva det här igentligen men jag vill få bort detta från mina axlar.
Jag har haft kontakt med henne i ett par dagar.. så jag visste att hon levde.. visst vi är inte vänner längre, men jag tycker fortf. om henne och skulle självklart alltid ställa upp.. så bra vänner var vi faktikst.. 7 år är inget man bara slänger bort!

aja iallafall.. Jag har inte hört något från henne idag.. fast jag ring och skickat sms.. så jag hoppas hon inte har försvunnit eller är död eller nå annat.. hoppas hon är hemma..
För din skull Anna hoppas jag hon iallafall hört av sig till dig!!



Annars vet jag 2 som åker ner till Sthlm å hämtar hem henne.. jag kan bara slå ett enkelt nummer så är de fixat.. höhö



blir nog inte mkt sova i natt kan ja tänka mej=/


BLOD!

Halleluhja! så det kan gå.. japp jag är klumpig och jag älskar blod.. okej det där lät äckligt.. men jag kollar hellre på filmer där folk går omkring å slaktar varandra än en romantiskt snusk film! >(
aja..
Jag stod å gjorde mej en macka nyss å så vart det å klia lite på mitt smal ben.. så jag klia väl tebaka.. dumt nog... för när jag sen sätter mej i soffan på mitt rum kollar jag mina pyjamasbyxor.. WTF! dom är fulla i blod.. mitt golv med.. okej det Var jag torkade bort de.. ^^ så nu har jag setat å haft tryck förband på mitt ben.. det ville seriöst inte sluta blöda.. jag mår lite lätt illa nu... Sockerbrist kanske?! Lungt Det fixar min urtippade skål med bilar i sängen!

Jag har nyss kommit på att jag sitter med blodiga byxor.. funderar på hur jag ska få av mej dom utan att ta bort förbandet.. höhö.. det går nog ska ni se.. om inte annat ses vi nog på sjukhuset.. ;) haha.. jag är övertrött.. illamående.. depp.. å massa mer..



XoXo

snälla?

kan vi bli klara i köket snart? får ont i huvudet av bankandet hela tiden dag ut och dag in.. bläääääääh!

är inte på blogg humör alls..

allt är bläh idag!



bu å bä

naglar

äntligen.. nu börjar jag känna mej hemma igen.. håller på att fixa mina naglar. det var jätte länge sen och jag har hela tiden mått dåligt över hur fula dom var.. nog om det. har ett lager kvar på v. och två på h. =)
gött

nu ska dom bara torka så jag kan göra något igen. har jätte svårt med att skriva här på tangentborde och sen sms ++ på det..  min telefon är full i nagellack nu tror jag.. haha det blir bra de här.. vågar dock inte köra med färger längre så det blev ett lila aktigförgrund och sen en med ros ton.. =) förut hade jag gröna,gula,röda, svarta. vita, randiga, shackrutiga, prickar,  jaa.. u name it! på den tiden var jag cool skate:are;) det var lite rock..
dock hade jag sönder brädan men fick en ny av anna:P


nej nu ska jag dra vidare och fixa mej själv.. (=

idag..

det var en kall soft dag! (= hände inte mycket.. Sundberg fick ont i hjärtat så hon fick åka hem. det var därimot läskigt!
så jag fick fixa caruso helt själv.. det gick väl bra.. i guess:P

så fråga inte om jag är full vid detta inlägg.. för det tåls att diskutera!

det är även The Pussycat Dolls kväll i kväll! 8D

Idah fick jag höra att jag och jenny var konstiga,äckliga osv. å jaah.. vi är JÄTTE snuskiga!
vi skickar sms varje dag där de står.. nu går jag in i duschen ska du med? du är ju så het i badet.. osv osv..
vi är inte lesbians!;) vi har bara en speciell relation typ..
men jag vet du gillart! för jag har sett dej stirrat på oss osv. haha eller inte.. :P
ni får den snyggaste fylle bilden på oss..  vi är osminkade och totalt dragna kl halv 8 på morgonen?!
Jag påstår Inte att vi passar i mössa!
hahahoho..
Studenten!<3

Sisodär jaa..

ni får halv klar design..;)
den får duga så länge å även fast den har sina brister fick den mej på bättre humör iafl!

äntligen..

var min tanke när jag kröp ner i sängen igen i morse.. nu skulle jag kunna sova bort hela dagen.. trode jag..
fick ett sms av sara där det stod att hon inte kunde ta Elliot idag för hon har magsjuka.. phett najs.. eller inte..
så jag måste gå ut i kylan igen.. å det är kallt!!! -20 var det i morse vid 7.. nu är det -16.
huwha!

Skulle ha vart med mamma till kupolen idag men nu får jag stanna hemma.. hehe... jag som skulle kolla på nya vinterskor som jag skulle ha i stallet..(= men men.. nästa gång kanske..!
känner inte för att gå ut alls igentligen.. men det är väl bara att muddra på mej kläder i guess..

helt slut körd i huvudet..

idag har jag jobbat 3 timmar med min design.. å blir den som jag vill? NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag hatar den! å jag känner sån press på att den måste vara klar snart,, lix, nytt år såå in med nytt allt..!! släng det gamla!
gaah,,,!
jag har fler än 10 headers jag "tycker" ser okej ut.. men ska jag få in dom måste jag ändra HELA designen med färger å ALLT! jävla mupp.. ångrar verkligen jag installera Photoshop igen! >.< blääääääh

suck.. jaja.. snart får jag väl be någon fixa en design jag kan ha så länge.. :/

väl valda kloka ord jag fick höra idag! Eller?


"Vad har man för nytta av dig egentligen?
Det du gör är att sitta inne på ditt rum och sjunger till dina låtar,
sen går du och käkar för att sedan gå och sjunga igen.
 När vi sen kommer och ber om hjälp om nåt så
säger du att det är dags att åka till hästen och är borta resten av dagen."

tiger eller så..

åhåjah.. igår var de kul.. satt hemma vid moster å kollade på "in the name of the king: A dungeon siege tale"
Som för övrigt var jätte bra.. :)  men iallafall...
så när vi sitter å kollar på den kommer Elsa fram studsandes å stannar.. kollar på tvn, vänder sej om till min moster å säger..
Elsa: Mamma, Vad gör dom?
Moster: eh.. Dom dansar!
Elsa: Nej, mamma. ser du inte att dom slåss?
Jimmy: va bra det funka! det gick hon inte på!
Moster: Vänta du bara, Emil kommer snart oxå fråga!

mjohoru.. jag har jätte tråkigt nu.. har precis avslutat mitt tv spels räjs med syrran.. Det vill säga spelen..
NFS:underground..
Spyro the dragon: Dawn of the dragon..
Och
NHL 00&07
=) Härligt

nu ska ja duscha... tihi
häjsväjs lingonräjs!

Soool..

min kusin ringde idag och väckte mig, hon fråga om vi skulle rida ut.. fosho! varför inte? 
så jag var duktig och klädde på mej alla kläderna.. vilket jag har tagi av mej igen för det var 1 timme sen hon ringde å  sa jag kommer NU! ivanliga fall tar de 16 min att åka hem till henne härifrån å tvärt om.. inte nu.. tydligen? Snart går jag till stallet.. kan ge mej på att hon sitter där.. :P att hon har glömt mig igen...

nog om det... nu må ja dra...



Å till Tåwmi så vill hon hälsa att hon försöker fixa en kamera.. till mig,, som jag ger till dej...
;)




Hejdå

my lover


Cute as hell..

mjohoru!
snart lämnar vi bort min mupp dator.. får tillbaka en bra dator.. (samma dator bara bort med vista in med xp!)

woho.. gissa vem som skadade mej idag?



igen...

irreterad ?

jag blir så GAAAH!
min röst är inte med mej någonstans längre.. jag blir lite paniik slagen.. det är inte många dagar kvar nu! kli kli kli!
repar de sej inte blir jag inte med.. då skiter jag i allt.. då ligger jag i sängen hela året.. kliver inte upp i onödan!

Jag vill ha Mars nu.. men ändå inte.. fast jo... men nej!!! hata mars...
I mars försvinner min älskade ängel..mitt allt.. föralltid.. finns det något att leva för då? skulle inte tro det.. trode inte jag skulle känna såhär.. allt skulle vara så lätt.. 6½ månad... ta hem, fixa till, ge tillbaka.. 
Nu känns det som om jag sviker honom.. kommer han ens förstå? jag har lagt ner hela min kärlek på honom.. mitt liv.. alla mina pengar.. allt för att han ska må bra.. ser man på bilderna från då och nu, undrar man om det verkligen är samma krake..? han gav mej mitt liv tillbaka.. han fanns där när jag behövde honom.. han förstod utan ord.. Jag älskar han mer än jag kan förklara..  om vi bara kunde få ett ja ? är de för mycket begärt?

Om du ska få leva vidare,
med din vackra dröm,
så måste jag släppa dig nu.
Om du aldrig ska behöva slåss för frihet,
så måste du bli fri nu.
Om du för alltid ska vara ovetande
om fångeskap och tvång
och bara få veta av din fantastiska dröm,
så måste vi skiljas nu.
Men jag kan inte, jag älskar dig ju...
Just därför måste jag låta dig gå...
Till din dröm,
min vän..



det är ingen bra dag idag.. =(


Sepe Design !

jaa.. mupp design.. ni får vänta lite till..
den vill inte som jag vill! buhu! =(

så ni får vänta..
Sådewsåh!

Abdulie!

eller Abudlehe! välj själva...

det är så jävla härligt väder ute så jag vill bara vara ute! men det är så jävla kallt ute=( Jag är påklädd som en buffel men fryser ändå! kul... Sitter här å värmer mej nu med mammas te.. har precis kommit hem.. varit ute sen 7! det är så skönt att vara ute.. har precis käkat en skål Yoghurt och Mössli!
såå min mage kommer ta kål på mej idag.. Yoghurt = Laktos, Mössli var de banan i:P bra gjort va jännu?^^
Min mage hatar när jag äter eller dricker något med Laktos i på morgonen... höhö

idag blir en soft dag.. ska göra mej i ordning snart muddra på mej ännu mera kläder..! för att gå ut till stallet..
ta nya kort på hästarna.. nu när solen är framme =) sen slutar jenny jobba kl 19 å då ska vi rida... gäylård måste få komma ut lite.. inte bara springa runt runt i ett ridhus! får se hur det går.. jag kommer nog hamna på sjukan med något brutet ben eller två sisodär!

måste fan komma ihåg sjalen idag! kallt kallt!

MNK !!

fy fan så jävla härligt.. har ni inte hört det har ni missat något.. sitter å lyssnar om och om igen.. fy fan.. så jävla bra..!

å sen då? har ingenaning.. jag är trött.. å känner inte för att gå upp kvart i 7 imorgon.. >( men men.. så kan det gå.. i helgen ska jag SOVA! Fy fan! känns om år och dar sen!!! Sova Sova Soooooooova! 8D
men det blir inte förns på lördag!! LÖRDAG! >.<
huwah!

:P



Teres kommer hit! 8D

Web cam..

Sitter å camar med en ful utlänning! ja han samantha! >.<
vi pratar välle bra engelska han å jaa.. stav fel överallt..!^^
Han lär mej Turkiska.. haha:P


Skoj! ^^

nu ska ja duscha...

2009 !

Det nya året började väl bra ? Vaknade av ett arg telefon samtal av jenny.. hon skällde över sin pojkvän osv.
Jag minns att jag svarade något i stil med att man inte ringer folk mitt i natten.. hon talade då om för mej att klockan var halv 9. vilket var märkligt roligt för halv 9 skulle vi vara på Väderbacken å bygga hinder.. hehe.. Så jag hade försovit mig.. igen! ^^
fort som attan klädde jag på mej å slängde mej in i bilen.. Söta Jenny hade gjort frukost åt mej.. :D Tack så mycket!
jaa. hennes duktiga häst klarade väl att hoppa 120! åhåja.. å lilla Elliot klara 50! Fast jag försökte tala om för dom att han inte klarar hoppa 70 utan hjälp.. så försökte dom så han gick omkull.. är han hopprädd nu får dom fan med mej att göra.. han ingen lust att börja om på ruta 1 igen!
nej för de är dumt att lyssna menar jag! ^^
 
Jag tänker inte berätta så mycket om i går.. det var en härlig kväll iallafall.. Jag å Feber Elsa dansade hela kvällen sisodär..


Helena och Emil är hemma igen! 8D



RSS 2.0