Bloggarna

Här är bloggarna som jag lovade anna.. dom handlar ju om F. Wååk och deras vardag just nu..
Deras Son/Lillebror vart överkörd av ett tåg och dog.. endast 14 år gammal..

vill ni inte själv bli å må dåligt så läs inte pappans blogg.. den är så hemsk, han beskriver sina känslor och jaa.. han beskriver allting just nu...
Läs dom anna... okej?? Mamma oxå!!


www.faschingseskapader.blogspot.com  - Pappa till Linus
www.heilenda.blogg.se  -  Syster till Linus
www.livetstannar.blogspot.com  - Syster till Linus

varför?

jag har en underlig känsla i magen.. jag vill att den försvinner.. jag vill inte ha den där...
den är obekväm, den gör mig illa..
var det idag?? som jag verkligen såg dig för sista gången? det får verkligen inte vara så...
jag hatar den där jävla kärringen!! hur fan kan du göra sådär??? har du inget annat för dig än att klanka ner på folk hela tiden!! VI hade en lösning.. MEN den dög ju inte!! HUR FAN KAN DU VARA SÅ PANTAD???

JÄVLA KÄRRING!!! BEHÅLL DIN FULA JÄVLA HÄST FÖR JAG TÄNKER DÅ ALDRIG HJÄLPA DIG NÅGON MER GÅNG.. JAG FÖRSÖKTE HJÄLPA DIG MED ATT FÅ BORT HENNE, FÅ HENNE SÅLD..! OCH TILL EN MÄNNISKA SOM DU TILLÅMED TYCKER OM!!! OCH SOM ÄLSKAR HENNE MER ÄN DU ANAR! MEN NEJ DÅ!! DET DÖG VÄL INTE.. JÄVLA FINNE!!! JAG HATAR DIG...!!!!


VAD FAN HAR DU MED "MIN" HÄST ATT GÖRA?? JAG HAR BESTÄMT MIG, DET ÄR MIN HÄST!! HON SKA BLI MIN..!
MEN ATT S-E ÄR SKYLLDIG DIG PENGAR, SKITER VÄL JAG I????????????????? OCH ATT DU SKA KRÄVA PENGAR SOM HAN ÄR SKYLLDIG DIG AV MIG? DÅ TAR DU FAN FEL PÅ PERSON!!! FÖR JAG TÄNKER INTE BETALA 15 TUSEN.. GLÖM OCH DRÖM.. KÄRRING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag är så besviken på dig, jag vet inte vart jag ska ta vägen...

14/8-07

Jag vet inte ens vart jag ska börja... har suttit å läst familjen Wååk's bloggar.. har en klump i halsen och vill bara grina.. jag känner inte familjen, eller Linus som dog.. jag skänker ändå en tanke till dom.. jag kan inte tänka mig hur det känns att förlora en i familjen. en lillebror och son...

Men när jag läste deras bloggar kom allt tillbaka med Johan.. Alla minnen, alla känslor.. jag minns precis hur det var...
när man fick reda på att han var död, att han aldrig skulle komma tillbaka.. fina allas lilla Johan...
Det är tungt och skriva om dig, det är ofattbart.. även fast det är 3 år snart, sen du försvann.. du var 16 år.. 16 år.. det är fortfarande svårt att förstå.. även fast det blir lite lättare med tiden att inse att du aldrig kommer tillbaka... jag saknar dig så sjukt mkt.. fan vad jag saknar dig..
jag kommer nog aldrig förstå att du inte kommer tillbaka, jag kommer alltid sitta å lyssna efter din moppe...
jag försöker minnas dig som du var, inte som du är nu..
borta föralltid..

» 5/1-91 ~ 14/8-07, Johan Nilsson Huopana Vila i frid


hos kusin,,

sitter hemma vid min kusin nu,, är barnvakt för andra gången idag.. ;) dock ligger hon ju och sover nu och jag kommer få panik om hon vaknar :o de är ju inte världens gulligaste unge med det humöret hon har när hon vaknar xD jaja nog om det..


Idag fick jag reda på en sak som både var bra och dåligt,, går den här planen i stöpet nu innan den ens har börjat, då lovar jag er att jag kommer grina å skrika! för jag orkar verkligen inte att hon kommer ryckas bort ifrån mig igen..



fan!!!

sant sant

Vissa av er säger att: "glädjen är större än sorgen", medan andra säger:"nej, sorgen är större." Men jag säger er att det är oskiljaktiga. De kommer tillsammans, och när en av dom sitter ensam hos dig vid ditt bord, glöm då inte att den andra sover i din säng..



Det är sant.. sjuk dröm jag hade inatt faktiskt...


äcklig

jusssste... äcklig är vad jag känner mig just nu..!
håret är inte på den bästa sidan, mitt ben har fucka upp sig, fortf. ingen känsel på ryggen, jag har ont i tån oxå eftersom jag slog i den i morse.. kunde vart den andra tkr jag, men nej då... JUST DEN TÅN JAG OPERERADE! >.<
Tack...


sovit dåligt har jag oxå gjort... varit så varmt.. har försökt trycka in mig i springan mellan väggen och sängen men gick inge vidare, för att ja ska komma ner där måste jag nog bara väga 3 kg, jamenar det eftersom min fot inte ens får plats.. xD
ja sen var jag ju nervös inför idag... kul.. det var roligt! men tror inte att en till H&R kurs är någe för mig... tyvärr!


suck...

Här är man duktig... kommer ihåg att sätta Wildfire på inspelning.. det blir inspelat... tänkte se det imorgon (som jag alltid gör. kollar på måndagar) OM inte min pappa RADERADE skiten!!!!!!! Så jäkla snällt av han!

-Jag menade de ju inte....
-nänä -_-'

Så, nu är ja sur på pappa å han säger förlåt stup i kvarten...
Han frågade oxå om man kunde köpa boxarna xD
Dom finns tyvärr inte å köpa i sverige.. :(



Dessutom är min rygg lite läskig nu... i en veckas tid har jag inte haft någon känsel på en fläck på ryggen... det är skit äckligt.... det började med när jag alltid klev ur duschen så kom det smygande... men sen försvann det alltid... men nu har det varit såhär i snart en vecka KONSTANT!! det försvinner inte..:S hel skumt... vill inte gå till läkaren heller... inte än... tkr det kan försvinna nu! jätte skönt med en "sockerdricka fläck" på ryggen ._.

mitt hjärta

Det är sjukt... jag har lust att bara lägga mig å skrika å grina för jag saknar dig så... hur fan kunde livet bli såhär?? jag har ännu en gång känt när hjärtat har brustit om och om igen... Jag försöker alltid att inte tänka på dig... men i tuffa tider glider jag alltid tillbaka och får panik... inatt drömde jag om dig igen... vi var lyckliga, hade all tid i världen.. det var bara du och jag, min underbaraste... jag kan inte skriva med ord på hur mycket jag saknar dig... jag kan inte ens försöka förklara... lever du fortfarande?? vart bor du nu?? finns du kvar?? kämpar du fortfarande??

Jag minns dina andetag i mitt ansikte, jag minns din lena mule mot min kind... din doft.. jag minns dig som du var.






Jag älskar dig...


ps2.. :)

min nya dosa kom igår... den är najs! Rosa och med Lisa på! eftersom jag inte körde med den hela vi har.. den är tyngre och inte in spelad, mer svårkörd.. hemsk är den! å den jag alltid spelade med gick sönder.. så betalade mamma en ny dosa åt mej :D självklart ska jag betala tillbaka henne.. men ändå! :D hur snäll mamma har jag inte ! :) tack!

När den andra dosan går sönder, inte den nya utan den som är dum i huvudet!
Ska jag garanterat köpa någon av dom här!

                      
Eller varför inte en ny lisa dosa?? :)


en kaffe....

igår vid anna-maria varade enda tills idag kl 3:P hehe.. eller jaaa... från halv 10 igår tills 1 halv 2 satt vi å kollade på hockey hemma hos Emil å skrek för full hals, apploderade, sjöng allsång till nationalsången.. Nämde jag att vi kollade på hans storbilds tv? :D Sverige vann så klart.. eller vann å vann.. vi tog hem bronset iallafall=) SJUKT bra match!!!  sa jag oxå att jag jätte gärna ville flytta dit..? till hans lägenhet asså.. Inredd å klar?? Vem tackar nej till det menar jag??:O Emil får jag tydligen med på köpet.. för han ville ju inte lämna lägenheten.. men men... jag vart mest inpaddad på hans säng (SJUKT SNYGG, hur nu en säng kan vara snygg?) hans ps3, hans tv, hans hemmabio system, hans 2 jävla datorer!! O___O SKITSTOR TOA utanbadkar >.< Enda minuset på lägenheten tror jag!!!!!!! grrrr.... för er som inte vet slängde ju vi ut vårat badkar som vi hade här i huset, det var ju ingen mer än jag som badade :( saknar det...


idag eller jaaa, ikväll händer inte mycket... ska snart sätta mig å spela tv spel... mitt nya spyro spel kom ju igår och jag hann ju inte spela mer än två timmar.. suck... annars vette fasen.. betala spelet kanske??:P men det får mamma hjälpa mig med, jag är ju så liten å fattar fan inte ett skit hur det funkar..haha : )

Sen så ska jag manipulera min bror så jag får sno hans lägenhet på måndag-tisdag iallafall, saknar bebba å agnes :(

nu måste jag sluta.. för min dator piper xD

2010

kommer aldrig lära mig skriva 2010... blir helt fel.. å nu är det väl bara 2 år kvar till jorden ska gå under?? eller??
jaja, gårdagen var fan helt najs... tack alla för en härlig kväll :D
inte fatt jag minns så mkt men ändå!;) det viktiga minns jag.. höhöhöhöhöhö!!!

Oski då!


aja, jag lever iallafall... maddä har åkt hem... :(

Vi har spelat tv spel sen kl 11 tills nu typ xD

man bara måste hata skit spelet!!!


Dessutom köpte jag ett nytt spel till samlingen idag..
Nu fattas bara 2 stycken så har jag alla! :D
Hoppas den dimper ner i lådan snart!!

om jag är beroende?? varför tror ni de?x)

löööööööv spyro


RSS 2.0