ring ring

Svara då..
nu har jag försökt ringt Yoko 6 ggr..:P svara då!
AnnaPannaLingonKanna! damn u!
SVARA!!!!!!!! x)





Japp.. hon fick nytt namn nu!
Yoko! lite koko sådär!

Lördag morgon

Pappa väckte mig vid 6-7 av att han donade i köket..  tur för han att jag somnade om och vaknade 20 över 8...
Käkade och gjorde mig klar för att gå till stallet.. så nu har jag städat som inniii.... =) bläh...

Nu sitter jag här å väntar på att kl ska bli så mycket att jag kan åka till stallet igen.. har ingenlust att vara här.. finns inget kul å jag känner mig instängd.. min mobil ligger här brevid och durrar av lågt batteri... lajk i care? jag har ingen laddare här.. ingen plattång... det är faktikst illa...  nu ringer det.. Det ringer.. SVARA!!!!!!!!!! tur detta auto sparas.. hehe =)



åhå.. ser man på.. det var en icke full Baso som ringde.. han bad mig nämna det.. faktiskt.. å jag skulle inte säga att han var på toa 2 ggr å att han pratade med kaffe bryggaren och ropade på dammsugaren! faktiskt!


Emil!

Jag skulle göra vad som helst för att du ska vara frisk..
Jag skulle gärna byta med dig...
Att se dig kämpa för allt du har och ändå alltid Alltid vara så glad...
Det är det som får en att fortsätta leva.. se ljuset..
Utan dig och din kämpar glöd skulle inget vara sig likt..
Jag älskar dig av hela mitt hjärta..
Bli frisk älskling...



Faster älskar Dig

snö!

jag hatar snö.. bort med snö äckel! BLÄ! försvinnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
precis när man tror att våren är på väg kommer mer snö.. varför? jag vill inte ha mer snö.. fatta... ingen vill ha mer snö.. >.<

jag har jätte mycket jag måste göra idah känns det som.. jag måste äta, sen städa, sen städa ännu mer. sen tvinga i mig en cola (eftersom min mage säger nej varje gång numer..) =( plugga lite japanska så jag blir klar.. woho..
Jag måste börja tänka på vad jag äter igen.. det är ju bara att välja.. söt/"fetta" saker eller ha jätte ont i magen å må illa... >( det är inget som sitter uppe i huvudet.. det har bara blivit så.. jag älskar pizza, bk's, kakor, bullar och tårta! men inte min mage tydligen.. höhö..
idag var jag iallafall uppe värsta tidigt! vaknade runt 6. sen gick jag till stallet och släppte ut hästarna kvart i 7, gick hem å käkade, 10 skulle jag vara tillbaka i stallet för då skulle Ullis komma. så var jag där igen.. hehe.. sen efter det runt halv 12 så åkte jag till Farmor och var där till 20 över 1 typ.. så åkte jag till stallet igen å gjorde klart allting.. så gick jag hem å sen har jag bara suttit här typ.. :/ jag vill verkligen gå ut.. men nej då.. det är ju så jävla piss snö!
ikväll händer inte mycket.. ska bara vara hemma å spela tv spel.. det enda jag orkar göra nu känns det som.. pyttsan.. hatar den här tiden.. verkligen.. sur nedgång är vad det är...



Jag saknar dej</3

Snabbish!

jag har igentligen brådis.. men jag orkar inte.. sitter här ett tag till tills jag Verkligen har JÄTTE bråttom! vilket jag redan har nu! ;)
Gick upp kl 06.07 idag, åkte till stallet typ kvart i 7! kom hem runt 8, nu ska jag tillbaka igen.. kul..
men sen ska jag till farmor! :D

nej nu måste jag verkligen dra!!
ISH!



jag är hungrig!

mc donalds!

Ush jag mår verkligen jätte dåligt.. käkade på donken igår och jaa.. det gick ner.. smakade inget konstigt eller så.. men efter 5 timmar började jag få jätte ont i magen.. mådde illa.. osv.. spelade inroll om jag gick ut, vilade, satt eller stod upp.. Somnade kl 21 och vaknade 22:03 av att jag var tvungen att spy.. Jag hatar att spy så försöker att inte göra det.. men nu ville jag verkligen å det gick inte! tänkte på jätte flödig mat och cajsas pizza hon la i stallet osv.. men nej.. det gick inte... så letade reda på en hink och gick å la mig..
kl 06:45 vaknade jag av klockan, måde hur bra som helst tills jag ställde mig upp.. ehe.. gick å släppte ut hästarna har nog slagit världs rekord i att vara seg.. 5 hästar på 50 min.. x) det tog nog längre tid att släppa ut dom idag än vad det gör när man är bakfull.. haha.. :P

iallafall så har jag jätte ont i magen men mår inte illa iallafall.. känner mig bara lite seg men det gör jag ofta.. ska slå på en film tror jag och slänga mig i sängen.. kanske äta lite frukost? känner mig inge hungrig dock.. =)


idag händer inte mycket.. ska softa och sova sen blir det väl stallet kanske om jag är piggare? tror inte jag orkar men ändå.. vill träffa Mantha! :D

ush

Jag orkar verkligen inte med det här.. det är så drygt...
huvudet spränger och jag har inte ork till någonting... orkar inte ens rida.. jag är trött på allt!
jag vill inte ha det så här.. jag vill leva som jag har gjort dom senaste månaderna.. varför åkte jag tillbaka nu för?
äntligen när jag kom till rätta så skulle vi åka hem igen.. jag visste att det skulle komma! jag bara visste det!




varför var jag så dum?

Baid ashita

Ush.. 2 timmar av mitt liv har gått åt för att se en dåligt film.. jag rekomenderar den verkligen inte.. ush! finns det något värre än en dålig film man hoppas ska vara bra?:S jag hoppas verkligen att Chakushin ari är bättre och jämnar ut mitt dåliga humör med marken..

Jag ringde mamma för kanske 30-40 min sen.. bad henne skynda sig på.. jag är hungrig! hon skulle skynda sig.. oh jaa.. nu håller jag på att hungra ihjäl här ska jag få be om att få tala om.. hon är elak.. >/

idag har det varit chill.. har varit ute för det mesta, det har ju varit sol.. och även fast det har blåst har det varit riktig skönt... =) bara -3'   härligt! nu känns det verkligen att våren är på väg.. :D
Grattis karro till jobbet.. håller tummarna för dej nu!


Filmen sög röv så se den inte..!


hanpane kamashita

wazukana jikan shika nokotte naito
kokoro no nakade wa kitsuiteru
honkide kizutsukuko tomo osorenai
ushinau mono nadonai kara

subete wo aishite kurenakute ii yo
sukoshi kurai kimochi ga areba
soredemo tomoni toki wo kasa neteikeba
itsuka furimuite kureruto

sayonara kurumade matteru

åhhhhh

Medans min blogg passar på att fucka upp sig.. med tanke på att dom andra 7 raderna jag skrivit försvann!
Orkar jag inte skriva mer.... bläh!


Jag lever iallafall..





BLUBB!

Magsjuka..

jaa, magsjuka är vad som har gått i familjen.. först jimmys kusins (tremänning? kanske?) barn, sen Emil, sen hela familjen på kornvägen, sen Emil igen, Helena, Jimmy och sen Anne-Lie och Julia.. Jag och Pappa har klarat oss än så länge.. jag vägrar bli sjuk nu! GAAH!! när jag skriver här så kommer jag på hur mycket jag har kvar att göra..
Packa kläder, tvätta ännu mera, dricka kaffe, njuta av solen, säga hej då till Elliotten, njuta av solen lite till, duscha, diska osv osv..

Jag saknar verkligen dig min vän.. jag hoppas verkligen att vi fortf. är vänner.. utan dej skulle jag inte finnas idag.. ärligt.. det var du som fick mej att stå.. damit.. jag älskar dig..

Designen

är inte ens halv vägs klar.. >( jag ser massa fel jag måste ändra på.. ush ush.. Tack för Headern iskko =)




2 dagar kvar! :D
vi åker IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 dagar kvar!

3 dagar kvar!
Phett Pepp!!!!!!


Linser...

jaa.. man ska aldrig bli förvånad.. jag har haft sådan jäkla huvudvärk i flera dagar och jag har knappt sett någonting på tvn heller.. iallafall så kom jag ju på varför det har varit så.. tack vare pappa, han hade satt sina linser på fel öga, asså vänster lins på höger öga och tvärsom.. då dök den jätte braiga idén upp att jag skulle testa byta mina.. :) så sagt och gjort. jag bytte väl då.. å gissa  vad.. jag såg hur bra som helst.. Dom på Synsam hade märkt dom fel.. så i 12 dagar har jag gått med Linserna fel! duktigt.. nu ser jag tillåmed vad jag skriver och kan läsa vad det står på kalendern.. :D jag känner mej befriad.. haha.. dock kommer nog inte min huvudvärk försvinna bara sådär utan den kommer nog dröja ett tag innan den försvinner!

nej nu ska jag ta något att käka.. pusshejs!:)

Benbrott och LappLars

Okej... Jag kommer kopiera min mosters blogg.. jag skrattar fortf. även fast jag läste den kl 7 i morse:P
Josefin =  jag...
Jag = moster
Elsa = min kusin, mosters dotter!
LÄS! x)

"Jag har pratat mig ur en böteslapp!
Ja så är det! Jag lyckades övertyga en stackars lapplisa (som var en "lapplars" egentligen, av manligt kön alltså) att riva boten!
Jag hade skjutsat min systerdotter Josefin till lasarettet i stan, hon skulle röntga sitt ben eftersom hon hade ramlat av en häst och läkarna ville förstås vara säkra på att det inte var nåt benbrott.

Men i alla fall, jag stoppade pengar i automaten på ca en timme och tänkte att längre tid tar det väl inte...men Josefin fick vänta eftersom vi inte hade nån beställd tid utan kom in akut så att säga....och tja, jag glömde väl bort att gå ut och lägga i mer pengar till bilen...
Så när Josefin äntligen var klar ( som tur var hade röntgenavdelningen världens roligaste röda rutchkana tyckte Elsa) och vi är på väg ut säger Josefin kollugnt, "-Du är medveten om att det har gått mer än en timme va?!"
Varvid jag får panik och känner i hela kroppen att något är mycket mycket fel vid min bil, och visst, jag börjar springa (eller stappla och kana på mina högklackade stövlar som jag envisas att ha i värsta snön, jag vet, skitdumt)
bort mot parkeringen och står det inte en LAPPLISA vid min bil ! Jag springer ännu fortare och tänker, "skit skit skit", och ungefär då vänder killen på sig och tittar förvånat på mig som närmar sig.

Precis när jag kommer fram säger det "ziiiiip" från killens apparat han har på bröstet och ut kommer det en böteslapp.
Vi tittar på varandra i en sekund och sen flyger orden ur min mun;
"Förlåt så jättemycket men jag glömde helt bort tiden för Josefin fick vänta och bla bla bla...."
"Snälla" avslutar jag desperat och vi tittar på varandra i några sekunder till och jag riktigt ser hur han kämpar mellan det onda och det goda.

Till slut säger han att; -"Ok för den här gången, men hade jag hunnit skicka det till centralen hade det varit försent! betonar han myndigt.

"Du får en stjärna i himmelen, skyndar jag mig att säga, och då ler han faktiskt lite, i alla fall en antydan till leende och talar om att "det var ju trevligt, annars brukar jag få höra massor med annat skit".
Jag tackar hundra gånger till och sen skyndar vi oss att sätta oss i bilen och åka därifrån innan han har ångrat sig.

Josefin frågar när vi åker därifrån om jag är medveten om att det rinner en tår ner för min kind. Nej det är jag inte men kanske trodde den stackars lapplarsen att jag stod där och grät......
Jag har ganska känsliga ögon för det rinner alltid ur dom när det är kallt eller blåsigt eller för ljust förstår ni.

Men i alla fall! Jag klarade mig från 350 kronor i böter!
JIPPEEEEEYYYY!!"

 Moster och Elsa på Elliot, Första gången dom red! =)

klart klart..

Allt är klart inför imorgon.. Sadeln är puttsad och allt är ner packat.. =) jag ska bara fixa iordning min jacka och lägga ner allt i fickorna från min andra jacka.. haha.. :P jag är så nervös.. ändå är det inte jag! guuuu..
Men det ska bli kul.. =) kl 8 åker vi imorgon.. :D

Jag har fixat transport skydden... Schabraket ska jag ta itu med nu! hoppluvan ska packas ner! Frukost måste göras! ujuj! :D

nu måste jag fixa mer.. höj!

falun

imorgon bär det av till falun.. operation.. va kul.. sen tror jag vi ska gå å kolla i affärer å käka på Burger.. Inget stall för mig imorgon.. ganska skönt..

sen på lördag ska jag och madde å jenny (DU SKA MED) jacce ut på krogen.. =) fler kommer vi möta där inne ifs..
å jusste.. tävling på lördag.. wöö! KORV MED BRÖD!:D


nej nu ska jag läsa lite och sova..

ush

vaknade av att min farmor stod å banka på dörren.. jag som är så där jätte snygg när jag vaknar eller inte, drog på mig byxor å tshirt å öppna dörren.. farmors min var den bästa idag iallafall.. ligger du å sover?? man ba: inte nu längre.. höhö.. hon skulle ha nå jäkla skidor eller vad hon tjåla om.. har ingen aning.. jag har inte vart hemma försökte jag förklara mig men hon lyssnar ju inte som vanligt..  ush.. mitt huvud tar dö på mig så nu ska jag slänga mig och sova lite till tror jag.. jag behöver det vah,
orkar inte skriva något mer.. känner mig död.. bläh..

hej då!


RSS 2.0