Hemma igen..

å de är skönt vill jag lova.. ska aldrig mer åka till Öddö.. ALDIRG!
de va så hemskt.. lamporna tändes.. nån gick utanför våran dörr.. nån tog råttfällan och knivar... nån smällde i kantinerna.. och de värsta av allt.. nån öppnade vårat fönster!
fy va hemskt de va.. har aldrig vari så rädd.. har aldrig grina så mkt som då.. :( och lärnarna försökte tutta i oss att de inte finns några spöken.. nänä.. dom va ju inte ens där!:/

Imorgon ska jag kika ner till johan.. jag kan inte fatta att de har gått en hel månad! en hel månad... utan att få ha träffat johan.. inte fått höra dej skratta.. varför?:( Varför just du?? johan.... jag kan inte beskriva denna smärta som du har lämnat efter dig.... de är sjukt... jag saknar dej..snälla kan du inte bara ringa och säga att allt var ett skämt! begravningen var jätte fin iallafall.. med moppen och musiken.. (`v´)
:'(
image7Tack syster för att du finns... Jag Älskar Dig!<3

aby..

ah eller asså.. nej
jag ska inte skriva något mkt idag... jobbar i skolan imorogn.. funny.. träffa isak sen,,, massa bra känns det..
kunde inte gå på begravningen idag.. jag kunde inte.. de kändes tungt att ens vara hemma.. så jag har vart vid jenny hela dan.. mått allmänt dålit och haft mig.. fick i mig lite mat faktiskt.. så de va väl bra?
köpte nya högtalare idah till ipoden.. så nu slipper jag jävla the voice och Mtv! >.< bajsa på dom..:P

nu såg ja att grannen kom hem.. undrar om jag ska gå över och klaga lite påderas Gris.. asså hallÅ?! dom har en GRIS!! INNE i huset?:O

ush ja måste sova ska upp tidigt imorgon.. jävla skit mässa!._.'
om jag fick bestämma skulle jag ja fått sita i detta.. jag mea.. jag har inte haft en fredag ledig.. inte en lördag heller!:/

sitter på aftonbladet.. nu är de nog Maddies mamma som har mördat henne.. suck.. varför?? http://www.aftonbladet.se/incoming/article732099.ab
Sjukt...jag blir inte klock på detta.. hon varju så söt..:(



å en till sak.. vi hejjar på Andreas Holmlund:D

tjohej

snart åker jag till öddö.. yeeey.. Jenny får jag låna några tv spel?? xD
sitter i skolan och håller på med en artikel om Maddie.. jag har inte kommi fram till mycket men jag kan ju prata om de iallafall.

På torsdag är de film kväll..:) Jag, Jenny och Anna.. haha! kul de ska bli.. ska tjata på anna att hon ska ta med simpsons..:) så ska jag be min bror bränna ut ARTHUR!:D hahahahahhaa skojj skojj.. inte för jag tror att de när nån osm vill se arthur mer än mig men ändå.. : ) 

nej nu vet jag itne vad ja ska skriva mer.. Detta är vad jag har kommi fram till..

Madeleine McCann, 4, kidnappades från familjens lägenhet på en semesteranläggning i Praia da Luz i Algarve, Portugal, den 3 maj i år. Hon har varit borta i över 100 dagar, polisen har hittat en blodfläck i lägenheten som Madeleine försvann i. Polisen har även fått upp lik lukt på föräldrarnas bil nycklar.  Polisen tror att föräldrarna skulle ha använt sig av sömnmedel, för att få henne och somna. Men råkade ge henne en överdos så att hon dog.Bägge föräldrarna är ju läkare och dom  har säkert tillgång till vissa preparat.

haha..

hej hej morika, hej på dig morika..  

image6

RSS 2.0