tiger eller så..

ger er en jävligt snabbt inlägg nu innan min pappa ser mej och får spader..!
kaninerna kom idag.. skoj.. dom är för härliga.. Punk Helge och Göran Persson.. Samantha döpte om honom.. igentligen är han registrerad som Arnold! vem fan döper en kanin till Arnold igentligen? O___O

nu må ja dra..
hade gött...


Gott nytt år! =)


XoXo

ändrade planer

inför ikväll.. kul.. blir på hemma plan..
härligt!





å ni ska kallas vänner? =(

Tiger eller så...

Yeas.. dagen idag har nästan varit perfekt.. jag å pappa missuppfatta varandra lite granna så jag har ont i ryggen nu.. men men.. så kan de gå.. nästa gång ska jag vara jätte tydlig när ja pratar med han.. ;)

Allt är nästan klart inför imorgon.. har fixat mitt hår nu, vet vilken frisyr jag ska ha och det är ny färgat.. =) sminket är klart har kollat vilka färger jag ska ha osv. min tunika ligger i tvättmaskinen..  allt är klart princip utan naglarna..! det ska fixas imorgon!

åh på tal om imorgon! mina och Samanthas kaniner kommer då.. haha
jag slänger upp en bild på min Punk Helge!



Sen vill jag att helena ska veta att jag tänker på henne nu när hon och emil är på sjukan igen!
kunde ja komma så skulle jag fan göra det! nu måste dom väl hitta felet på älsklingen? =(


XoXo

fiilm

kan inte någon komma å se film med mej? =(
eller ialf. kom på en kaffe..

fiilm

kan inte någon komma å se film med mej? =(
eller ialf. kom på en kaffe..

Tiger eller så..

Tänte bara skriva ett snabbt inlägg å säga hur långt jag har kommit med mej själv.. är faktiskt riktigt nöjd..
även om jag brusar upp mig å bara vill slå någon så gör jag inte det.. låt oss säga att jag har börja tänkt till en extra gång!
det känns jätte konstigt då jag under en tid slogs varje dag.. mina lärare var tillåmed rädda för mej.. haha.. De enda som inte var det var faktiskt rektorn och Eddie.. ;) ifs vågade jag inte sätta mej emot Eddie å rektorn (hon hotade faktiskt med Carpe!) men men.. Så kunde det gå... Jag vet ärligt inte om jag är "gladare" för jag lagt mina agg på hyllan, piggare är jag iallafall..
Så jag vill tacka Lunis för alla samtal vi haft det var han som fick mej att "vända" å kämpa. Tack! (=
hehe
åh förlåt jenny för att du fick vara min Slagpåse ibland.. jag älskar dej ändå.. hoppas du vet det.. du får slå tillbaka..<3

Fick nyss ett sms från BBF<3 Shit vad jag saknar henne ='( var så sjukt länge sen vi sågs.. över ett år.. jag fattar inte.. det gör ont.. ingen har fått mej att må så här.. :/ jag finns här för dej gumman..


Nej jag hatar känsliga blogg inlägg! nu lägger jag av..! jag är inte sådan här!O__O


Jag säger ju att jag har humörsvängningar!

Hörru ditt sepe!

Jag tycker du kan komma hit å gå på någon i din egna jävla storlek!!
Kom å visa vilken stake du har.. du skryter ju om det så de kommer olja hur munnen på dej..
"jag har slagit den å den å den å den"
JA, MEN KOM DÅ!!!
hur mogen tror du att du är? Du hotar din flickvän som bär ditt barn med kniv!!! Åh sen går du på hennes syster?
Ditt jävla as...
Ser jag dej nu så.. (/!&£@€$ Jag svär!!!!!!!
nu ligger du risit till!!
ò_ó



Jag väntar på dej..

Tiger eller så...

Satt uppe från 7 idag å väntade på Posten.. kl 11 sprang och jag gick å hämtade den.. vart totalt besviken då min kära ipod inte låg där =( så jag skickade ett sms till sara å följde med henne till stallet.. Hon red på kära Elliot och jag gick brevid å prata.. gick på den läskiga bron med dom läskiga bilarna under.. huwah!;) han var faktist duktig idag och gick över den.. inte hoppa å springa fort som han annars gör.. =D

Sen när vi var tillbaka i stallet gjorde jag hans mat sen gick jag hem.. fixade kaffe å en macka..
hoppade in i duschen å när jag duschat klart ropar pappa på mej och fråga vad jag beställt från Holland..
Jag såg nog ungefär ut så här: Holland?O___O o_O öh! O__O :S sen vart de mer 8D
åh vad hade jag fått hem levererat om inte min IPOD!!!!!!!!!!:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D
FATTA!!!!!!!!!!!!!!

Det var tur det inte var jag som öppna dörren för då hade jag nog Kramat om Leverantören och hoppat å kramat om igen.. :P Den är SNYGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGET KAN FÖRSTÖRA MIN DAG NU!!!! INTE ENS DU! 8D





XoXo


Tiger eller så...

happelihapp.. denna dagen har bara försvunnit.. lite tråkigt.. men ändå inte.. hoppas på att min ipod kommer imorgon! :D

är helt slut i kroppen.. min feber börjar komma tillbaka.. hoppade Elliot idag och han är inte rolig att hoppa eller jo det är han.. men man måste hjälpa honom hela tiden med vart han ska hoppa av osv osv.. det blir jobbigt tillslut..

ikväll ska jag träna mage å armar.. skönt.. jag behöver verkligen det.. kunna få koppla bort allt för en stund och få jobba med mej själv ! (= det blir nog bra..
det vart inge Emil idag.. =( kom så sent från stallet så hoppas på att han kommer imorgon!


Imorgon ska jag köpa nyårs kläder.. eftersom jag är en människa som inte kan ha samma lika hela tiden utan måste ha nytt!^^

nu ska jag kolla klart på Felon då jag somna imorse efter halva filmen.. höhö...

XoXo

Tiger eller så...

kommer fortfarande ihåg rubriken.. de är faktiskt härligt...
nyligen hem kommen från stallet.. släppte ihop hästarna i samma hage så vi får se vad dom hittar på..
antar att min inte kommer ta skada då han är så låg i rang att han bara går undan.. =) jamenar. han vågar inte ens lägga öronen bakåt åt evita.. haha.. ;)

Igår var en härlig kväll.. tack Helena.. har inte haft så kul på länge..
vart upp bjuden till VIP logen flera ggr men jag tackade nej varenda gång.. hehe.. nu tycker nog ni jag är bra konstig men jag vill hellre vara bland allt folk där ingen ser mej än att sitta på VIP där ALLLA ser mej! träffade min bror och min faster oxå.. å moster å mamma å pappa.. asså det var så mycket folk så jag vet inte.. kom även fram en å börja krama mej å fråga hur jag har de och om jag jobbar osv nu för tiden.. vet inte vem det är eller vart jag träffat henne men jag tror hon gått på komvux ^^ hehe...

David band var ändå bäst.. dom är alltid bäst ifs. har hört dom spela varenda gång dom spelar men igår var de faktikst bäst.. hoppas dom inte lägger av å spelar =( då blir SMB en skit lort igen.. Dom är Smedjebackens stolt het;)
mjo nu kallar sängen en stund..


XoXo

Tiger eller så...

Jag är super nervös.. men det ska bli kul att äntligen få träffa dej igen... =)

Har precis gjort mej iordning för ikväll.. väntar på att mamma ska köra ner mig till helena.. tänk vilken snäll mamma jag har å ändå bara bråkar vi hela tiden =/ men men.. min klädsel för ikväll är min klänning som nu blir tunika och så syrrans svarta leggins, mina är borta! sitter just nu å pumpar musik och "försuper".. tycker mamma kan vara klar nu å köra ner mej..

Imorgon ska jag vara 7 i stallet å skruva ur bodd på Elliots bakfötter.. kuwl! hoppas han har en BRA dag imorgon.. är han som han var idag blir han fan korv! USH! vad arg jag har varit på han.. ^^ men så är det.. är han sur mot mej så blir jag sur tillbaka.. är han snäll mot mej är jag snäll tillbaka.. ifs är de så mot varenda människa jag möter oxå.. men men!


hoppas alla får en trevlig kväll...


XoXo

Tiger eller så..

när man äntligen lyckas somna är det alltid någon som kommer å väcker en.. när jag äntligen lyckades somna nyss så kommer pappa in å skriker å frågar om jag ska med till b-länge.. jävlar vad jag flög ska jag tala om för er! han bad iallafall om ursäkt för att han hade skrämt mej.. tur för han! för jag är inte på humör någonstans!
Vaknade ett flertal ggr i natt av paniik attacker.. så jag är ganska trött å sliten idag..
 åh jag blir så tokig, jag hatar att sova själv!

Jag har jätte ont i mitt huvud och skulle jätte gärna kunna byta bort det.. jag sa ifrån mej två hästar idag iallafall så jag har bara 4 kvar att rida.. kul. inte för att jag orkar precis. men jag slipper iallafall rida Caruso och det är så jävla skönt. han är helt störd!


ge mej kl 19!



XoXo

Tiger eller så..

jag hatar att skriva rubriker..  härdan efter ska dom få heta tiger eller så.. Idag var de en rolig dag! ah faktiskt.. har aldrig skrattat så mycket. jag har träningsvärk i magen!! Härligt!

Jag tänker inte säga något om igår antar ni fick veta det i förra inlägget..  Jag fick lite panik i morse när jag inte hittade min telefon.. å som tur var hade jag inte supit bort denna! :P den låg i jackan som jag förstod.. så ja fick kliva upp ur sängen å stappla mej bort till jackan hämta telefonen, gick å satte på vatten kokaren å bredde mej en macka.. vänder mig om ser mamma står å stirrar på mej.. kul tänkte jag.. för då var kl 12 å jag kände mej riktigt snygg i min out fit! som dels bara bestod av tshiirt och trosor och toffler..! hah.. ehe..
jag orkar inte skriva mer.. är så jävla trött så nu låter allt som ett svammel tillåmed för mej...

Tycker ni ska besöka min älskade gunnars blogg: http://maddadebibo.blogg.se
ni behöver henne åsså!



XoXo

Grattis S. Häjgelbörgh! 18 år (yeehr!)

jaah.. som några av er har fått fina sms ikväll.. ehm!

jag är hemma iallafall.. sköönt.. inga problem å hitta hem? skickade sms å försökte förklara var jag var åh sen kom bilen med ett svoosch! okej.. jag fick faktiskt vänta i 40 min. men ändå! Svoosch gick de enligt mej..
det var typ så här de gick:
A- Hej! nu vill du väl åka hem?
Jag- du kan väl åka halv 1?
A-Okej, vart ska jag hämta dej? Vart är du?
J-På Solo
A-Ska jag hämta dej utan för där?
J-Intersport
A-Skickar sms när ja är där!
J-Har ingen omvägöhog
J- MOTAGNING! mupp telefon!
A-Förstod det! gå ut kvart i!

Sen stod ja å vänta vid garderoben i 20 min för min jacka..! kuwl med folk som trängs! kände ilskan kokade nästan över å hade god lust å slå någon när de tillslut blev min tur. Synd nog! Den fulla gubben brevid mej som stirra på mej å sa hej 827368498 ggr hade lätt kunnat fått en smäll! x) 

hade kul ikväll. dock hade jag inte planera utgång utan mer hemma fest.. å sen få åka hem och sova, för vi vet ju alla att jag ska jobba imorrn. 7! underbara siffra.. ELLER INTE! Det sluta med att jag gick ut iallafall å såg mina pengar försvann.. =/ meeeeeeeeen jag hade kul å det var de viktigaste! =) fick springa i varenda bar och leta efter Apple Sourz å hade dom det? NEJ! men jag fick Raspberry Sourz iställe.. gottit! men hade före dragi apple då den är grön och godare ;)
Det är tur Alkoholen finns som tar bort alla problem (för stunden) åså kan man gå ut och ha kul med liigan.. fast dom dimper av en här å var och man känner paniiken närma sig.. då är de bara att tänka; Drick fort och Andas lungt! jag tror de funkar?
aja Imorgon mår man bra ska ni se! 3 cider,2 groggar & 4 eller 5 Shots är finnemang när man ska upp 7! YEEEEEEEEEY!

nej nu väntar sängen!


XoXo

Tack sara!

Detta blogg inlägg tillägnar jag Sara..
Hon skicka nyss sms å sa att hon kunde ta Elliot idag så jag kunde stanna hemma med mitt finger.. hehe..
med andra ord är jag häst ledig hela dagen!!

Jag ska snart visa det för mamma så hon får lägga bandilage på det^^ å jag vet precis vad hon kommer säga..
"Vad har du gjort Unge?!"
det kommer bli kul då jag lär berätta hela historien IGEN!:P

Jag hatar sega människor.. nu har jag förklarat för henne i en halv timme att jag fick min Julklapp förtidigt! det man får i svar är; Men man kan ju inte köpa biljetterna till nästa år nu? å än en gång säger jag; NEJ jag fick min Julklapp förtidigt asså i November! å så får man till svar: Jag fattar inte?... ÅH!!!!!!!!

Nej sånt där får man inte skriva.. men asså jag orkar inte med henne mer snart.. får jämt förklara osv för henne å när man ska hjälpa så blir hon skit sur å skriker Jag kan faktiskt själv!
jaja... antar jag får leva med det..?

jag är skit trött å jag vet ni tycker om mitt inlägg till sara som inte blev som de skulle..
Men Tack!

Ingen Rubrik!

nej du tack, jag är hemma idag nu! alla redan.. vart inte mycket arbete idag.. jo ska dit senare och fixa!

Men jag har så jävla ont i mitt finger nu tack vare Caruso.. Jag får så damp på honom.. bara för att han är starkare och större betyder det inte att man bara kan springa över folk! >( Det sluta iallfall med att han sprang in i Dörren! (rätt åt han) mitt finger gör ont.. det är svullet och blått. kan inte böja det heller.. Varmt är de oxå! kul! tack ditt sepe!


nu ska ja sova!


XoXo

maj däj!

7.30 - 8.00 Väckte syrran, klädde på oss, gick till stallet. 
8.00 - 8.05 Mockade
8.05 - 10.30 Red till farmor och tillbaka (inte ja, ja sprang brevid)
10.30 - 12.40 Fixa klart allt i stallet
Kom hem duscha, käka mat vid halv 2 - 2. Tog in hästarna 3. hem å titta på kalle anka.öppnade min julklappar efter det.
6 typ gick jag å gav hästarna kvällen å nu är jag hemma.. >(

Fanny däj!

Elsas hund!

Elsa fick en sån där leksaks hund i juklapp..  en som går typ 3 steg sen skäller en halv timme sen går 3 steg igen osv osv.
Mormor frågade: Vad heter den.?
Elsa svara stolt: Jossä!
Mormor: Jossä?
Elsa: Ja men Josefin då! henne gillar faktiskt jag..



Antar jag har kalas inflytande på min Kusin? ;)



XoXo

im on fire!

Shiit asså.. kunde inte ha blivit bättre.. tack tack.. vill ha LÖRDAG!

Min nya Ipod är på väg.. jag slänger min gamla om ingen vill ha den? Den funkar utan problem jag vill bara ha mer gig...;)
 Japp jag är "prylbög", ska bara ha å ha. så ge mej!!:)

Mitt liv är som en berg och dalbana.. jag blir förvirrad själv.. när jag ställt ut hästarna imorse vart mina kläder att väga bly och jag vart helt yr och måde illa.. hittade en blom låda jag kunde sitta på tills det gick över! ska jag inte ens kunna gå till stallet längre? =(  detta är jobbig.. jag vill inte mer..
Men jag tror de är alla känslorna över allt som bara väller över.. Speciellt nu inför jul.. och att jag ställer så höga krav på mej själv.. jag har inte klarat mitt mål med vikten heller så de sket sig.. Nej rent ärligt är jag Besviken på mej själv!
nu får ja betala resan själv åxå.. :/

men men.. nu ska ja leta tomteluva för syrran å jag ska rida till farmor imorgon bitti och säga god jul å ge henne julklapparna..

God Jul


XoXo

Julafton..

Varför är alla så glada för? julen är inte värd att fira längre.. inte så länge bästaste vännen inte är här.. =( den suger!!


Känner mej lagomt pigg för att ha sovit 2 timmar inatt.. kuwl mitt huvud snurrar och jag är yr..
Noll balans idag.. känns som om jag är bakis? >( bläh.. jag fryser.. ge mej filt någon?

nu ska ja städa.. huuuuuh!







XoXo

Stronger..!

Idag var det en sån där ush dag.. kände inte för att kliva upp alls ur sängen och att vädret sög röv var ju inte mycket bättre.. det blåste å var svin kallt.. bara å dra på sig termo byxorna och den varma jackan å se glad ut! Som tur var skjutsade pappa mej så jag slapp gå.. (=
Dagen var väl som vanligt? jobba på samma sätt som alltid.. rutiner är bra att ha.. höll lektion för Sara och som vanligt får jag damp på henne.. varför fattar hon inte att hon ska LYSSNA på en ?? men nej! KUK unge ;) från å med nu heter hon E.M.D!  bara så ni vet..

Känner mej mer motiverad och starkare för varje dag och Mars närmar sej med storm steg... Det ska bli så kul! äntligen! :D (Nej Mamma, jag tänker inte säga vad det är.. du får vänta! liksom alla andra!)

Fixade 2 stjärn vurpor idag! första gången skulle jag gå in i hagen å hämta Elliot, där slog jag i min höft i fallet så den blir nog fint blå.. Andra vurpan jag gjorde fixade jag precis utanför stallet.. då slog jag huvudet i en stol å sen i marken då trode jag att min arm gått av då jag landade på den..^^ helvete vad ont det gjorde! >/ ska prata med David så han får sanda där eller nått. Kanske köpa broddar åt mej åh?

Har arbetat mycket idag med kroppen.. ridit 2 hästar som är sepe i huvudet, Mockat 2 boxar, fyllt i 10 hö påsar, bärt in nytt kyl å frös ;P ikväll återstår mitt härliga träningspass.. 8)

Nej nu ska jag fixa Te och sätta mej å läsa.. har ganska fin huvudvärk.. hehe..
tack för sällskapet idag via sms.. du får mej alltid på bättre humör<3



XoXo

Byta nummer?

Jag funderar på att byta nummer på mobilen.. så många som har mitt som Inte ska ha det..
orkar inte få fler sepe samtal eller sms.. är så trött på det... >(

Tradition..!

Så har jag nästan av laggt alla mina traditioner för 2008! De enda som är kvar är;

x Middag hos Kristina
x Nyårs klänningen ska köpas
x Julklapparna ska slås in på julafton
x Panik rota i garderoben efter kläder
x Ringa Bettina

Det var ganska mycket om jag tänker efter.. men men..

Jag har börja träna igen.. ni som vet att jag var tränings narkoman och gärna skippade maten för en kaka eller en frukt för något år sen... Men 2009 ska jag vara i form!
önska mej lycka till.. hehe.. har börjat med armhävningar och sittups varje kväll! ++ på det är att jag rider 1 till 2 hästar varje dag.. då jag inte orkar fler.. ;)
denna vecka har gått bra iallafall.. hade ordentlig träningsverk i magen härom dagen men de börjar gå över!=)
känner mej både piggare och starkare.. Jag ska kolla över vad jag äter också, hur mycket socker osv jag kan ta bort.. men det blir efter nyår!

En bra sida för den som vill börja träna osv är denna http://www.motionsguiden.se/
MYCKET bra sida med mycket bra tips och artiklar! Jag rekomenderar den!:)

nu ska jag sova! en härlig dag imorgon med 3 hästar väntar!^^


XoXo


Städa!

Jag måste verkligen städa upp på mitt rum oxå, det kommer säkert ta flera dagar det är kaos där.
även om jag trivs väldigt bra i kaos så uppskattar inte mamma riktigt mitt kaos på samma sätt som jag gör...


Suck!


 Föralltid!<3

Goda dagars magi!

Jag är i extas! men ska inte ta ut lyckan i förväg!
hon kan säga nej!














jag trode aldrig ja skulle säga detta men TACK!

Woho..

När man äntligen lyckades somna idag ringde pappa å väckte mej.. :( inte kul. så jag slängde på mej kläder då vi skulle ner till facket å säga att min räkning från Sept. var borta så jag måste ha en ny annars dumpar dom mej:P hehe.
sen åkte vi å käka så nu håller min mage på att sprängas.. ^^

just nu sitter jag å väntar på att mantha ska ringa... så ska jag knalla bort till stallet..
jag är övertrött å en säng är överskattat känns det som..
._.'




XoXo

Julhandlat Todääääh!

yeas.. idag har ja julhandlat det sista.. kuwl... det gick  bra iallafall.. hade beslutsångest vilken av *********^^******* jag skulle köpa till jenny.. antingen den blåa eller den vinröda.. kom iallafall underfund med att den blåa passa henne bäst.. =) hoppas hon blir nöjd.. annars slår jag henne.. detta kommer jag göra med mina egna jävla händer.. fattah!:P

träffade sara inne på Lindex så stod å prata lite med henne medans den där jäfla tanten som stod före mej stod å PRATADE med hon i kassan! O__O Asså jaa... höll på att få damp på henne.. 15 min stod vi där.. ._.' aja, köpte en ny bh iallafall då mina andra inte passar längre..:)

Hade med Emil hela dagen.. :D han var lugn.. sov mesta tiden.. ibland blev han sur för han fick sitta i vagnen då var de bara se glad ut å bära.. men men.. bara han är nöjd så.. :) har fortf. inte hittat något till han! det finns inget som jag verkligen tycker är just han! så ja funderar på att ge han någon 100 som bidrag till hans sparbössa..^^

nu vet ja inte vad ja ska skriva mer.. ide torka.. =/ happellihapp!



XoXo

Candy Shop..

oh jaa.. drar fortf. på den på högsta volymen å poppar järnet.. låten är dålig typ men ja älskar basen!! O___O
kommer du ihåg jenny? det var en bra tid... vill gärna tillbaka.. eller jaa... om vi bara tar bort allt dumt vi gjorde i skolan.. haha men jag ångrar Inget! :D

nu har jag lite bråttom då ja ska vara tillbaka kl 1 å moster har inte kommi än.. x)


detta är ett meningslöst - sömnbrist - Paniik artat - adrenalin inlägg! läst det inte!

XoXo

gahhH!

jag får så damp på dej ibland..
JAG VET ATT JAG HAR MIN HÄST PÅ FODER... JAG VET ATT JAG SKA LÄMNA TILLBAKA HAN..!

Sluta ta upp det hela tiden.. för jag fattar! jag VET själv! jag är inte Sepe som du verkar tro ditt jävla ha-di--!

"Vad har du gjort idag då?"
"mockat ut elliots bädd, det var jobbigt"
"Men det gör jag juh varje sommar när hästarna ska gå ute juh"
 "Du ja!:P men inte jag!;) "
"Ja, men du har juh inte haft egen häst sådär riktigt heller så"

"Spelar det någon roll? tror inte bädden blir jobbigare bara för man betalar försäkringen!
jag betalar ju mer än du verkar de som? då måste ju min bädd vara jobbigare? eller? "


Vadå inte haft egen häst? jag har haft häst i 7 fuckin år!! å vad har du då? 4 eller 3 kanske???
kan du inte bara komma hit din lilla (#/¤&"¤( så ska ja visa dej ett å annat..
MINA päron betalar inte ett piss på elliot.. jag betalar han HELT jävla själv! okej.. 74:- Har pappa betalat! WOW!!!! jävla as! sluta håll på!!
å varje gång.. då menar jag VARJE! när ja loggar in på msn eller träffar dej.. skriver/säger du: när åker elliot hem?
du har ju alltid lucia att bli fodervärd på osv osv.. usch å fy å blä blä osv!
KAN DU NÅGON GÅNG FATTA ATT JAG INTE VILL HA LUCIA SOM FODERHÄST?
KAN DU FATTA ATT DU SKA SLUTA DRA UPP ELLIOT VARJE GÅNG??
jag har fått nog nu.. en gång till å du ska få se på fan! passa dej!


FATTA!

åh de du sa när ja inte hade råd att köpa honom.. fatta lågt du gick...
OM du nu har så mycket pengar från ditt jävla handikapp stöd KÖP han då!
Eller köp en STOR häst som du ska ha så du får TÄVLA när ditt jävla sto har dött!
men nej DU FÅR JU INTE! din mamma bestämmer ju! RIGHT?! jävla mupp! get a life... SKIT I MITT!!
FU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


The game...

Mamma å ja sitter å dunkar disturbed å sjunger med...
x)

tur hon har bra musiksmak!

Cherry Saku Yuuki!

Kattondeyuku ryusei rocket Mado kara mieru watashi wa...
Mioroshitara chippoke de Dasaku mieta..
Seijaku o mo Fukitobaseru Kibo ga gendoryoku e..
Roman o te ni Tondeyuke Gin no hate e..^.^
Yume ni mukai shiawaseda to leru jishin ga nai nara..
Shimerike nai junsuisa o Torimodoshite..
Moshimo yozora Miageru koto Aruno nara kizuku hazudane..
Hiakri hanachi nagareru hoshi Gin no hate e Adios!!

sthlm 19 mars!

Bland det roligaste som finns när man åker till huvudstaden, är att gå till slottet. Ställa sig vid vakterna och få dom att skratta. Okey, låter barnsligt jag vet, men det är grymt kul! Testa och sjung "Badger Mushroom"-låten samtidigt som man gör rörelserna till låten och stå efter den gula linjen (man inte får gå innanför vid vakterna..tråkigt nog) Var ett helt gäng och gör så! vakten kommer vika sig av skratt.

Testa. Det är kul! Jag vet. ^^

Pain in the asssssssssssssss!

Så fort jag kommer hit blir jag kvävd! ute går det jätte bra men så fort jag ska gå in så tar de schlutt på luft.. det är som anna säger; skaffa bättre luftkonditionering fan! :P

Har suttit typ å sökt jobb hela dagen.. ush! det här känns konstigt.. jag som alltid haft mina jobb serverade på silverfat.. nej men det har alltid ordnat sig.. men inte nu! jag börjar få panik.. kan inte stanna här mer.. okej det är inge fel här.. men det är inte "hemma"!


nej nu ska ja slänga på filmen 1408 å deppa med mina ostbågar!

NoneJag saknar dej min vän,

Aldrig mer!

Idag vart jag nockad av Elliot... har skit ont i hela huvudet å är helt konstig.. .-.




Cant rememba a thing!

Däsajn!

nu vet ja äntligen hur ja ska fixa min däsajn till bloggen vah:D yeey mee.. nu ska ja leka lite i photoshop för att kolla så alla ideér tycker om varandra! ^.^ och om inte.. då blir ja ledsen.. =(

Home..?

idag bar det iväg tidigt till stallet.. hade utsläpp.. vilket betyder att jag var där 7! (=

Sitter å snackar med anna nu.. hon saknar mej och hon börjar få damp på sin roomie... dessutom kan hon inte sova säger hon.. kuwl...
hur ska ja kunna förklara för alla mina kompischar vad ja ska göra? dom kommer hata mej mer än dom redan gör..:/
men what to do? jag behöver förslag! :P

åh så här gick de... när ja berätta för anna nyss...
"jag ska flytta snart"
"W0000000000000000000000000000000000000000000t?"
"jaa.. å jag tycker du kan bo med mej"
"JJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

hon tog de bättre än ja trode..^^
åh nu fick ja 2 roomies:D

Datum!

Så var datumet satt... fick reda på det idag.. Den 2 Mars..
Fy fan vad skönt säger jag.. kommer inte nämna vad det är förns ja får reda på mer om det..
är inte så insatt,, åker bara med i alla planer.. ;P

Trippel E

jaa... å nu då?
ska snart upp å möta jenny. vi ska in på gallerian och beställa kort från S&D.. eller iallafall jag.. hehe
dom kommer INTE vara snygga men ja ska ha dom iallafall.. det var en kul natt helt enkelt...
sen vette fan vad som händer?
jag har sjukat ner  min mamma.. haha!^^

._.'

Jag har tappat bort min Puppy skiva.. DEPP! nu får ja drass med vista ännu längre.. >(

GE MEJ MIN PUPPY SKIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ jag vet du har den för du är avis! >.<
ge mej, ge mej, ge mej, ge mej, ge mej, ge mej TILLBAKA!

mupp

ja idag har ja inte gjort så mycket... jag å anna har filmat till våran 3e video.. hehe
och så visade jag henne hur fin Ellis har blivit nu.. hon är mäktigt inponerad hur han ser ut nu mot vad han gjorde när han kom! :D häppü

å varje gång man är i ridhuset så är det ALLTID någon jävla avensjuk liten lort som håller på å babblar.. idag var de Ramona (tror ja hon/han heter) som sa att man INTE får rida baklänges på en häst osv osv. jag gav henne en härlig lektion om hur man igentligen Ska tömköra en häst.. jävlar va sur hon blev.. hon jobbar med hästar förstår ni så hon vet bäst å bla bla.. Hon har ingen som helst rätt att säga åt mej vad ja gör eller rider på min häst.. jag litar på honom till 100.. och jag märker på hela han om det är någonting.. självklart skulle jag aldrig göra någon som skadar han! så FU!
Ush för sånna människor..!

vi har tränat på ÄGG oxå sen har vi baka randiga Möööööffins! 8D

Elliot

Jag tror Elliot hade vissa tendens att visa att han var Arab idag!^^

Elliot

Vad fel det kan bli..

Mellan mej å min moster..:P
Moster: När kommer ullis imorgon?
Jag: Halv 10.
Moster: okej då kommer jag. jag ska bara lämna Elsa först, i stallet?
Jag: ska du lämna Elsa i stallet?
Moster: Skit kul! haha!


Jag var faktiskt nästan seriös med mitt svar... fast bara nästan..
ja behöver sova! x)


seegt

Seg dag idag.. funderar på att gå på mötet å sen bara sova.. orkar fan ingenting..
har inte ens rökt idag då min hals har sagt nej sen igår.. jag har ingen röst och är helt svullen.. kuwl. :P


imorgon blire till å köpa hårfärg!

igår..

somnade jag när jag tittade på idol.. vilket gav resultatet att ja missade vilka som gick till final (men nu vet jag) och jag missade att ringa en vän... som jag hoppas han förlåter mej för.. jag ska prata extra länge idag..
om jag kan prata för just nu går det inte.. känns som om jag är bakis fast jag inte drack nå mer än te typ...
hela huvudet är mossigt å tungt.. hihi.. jag tror ja är sjuk!^^

men jag ska ringa ialf.

Emil mitt hjärta

när ska alla problem ta slut? det gör så ont att se dej lida så här.. det är sjukt.. att en sån liten krabat kan ha haft så många sjukdommar som du..
jag har ont i magen nu.. av vad jag fick höra nyss.. klumpen i halsen kommer nog inte släppa på ett tag.. det är inte kul å se dej så här.. jag skulle kunna dö för dej.. bara du blir frisk å slipper lida..

Emil mitt hjärta.. jag älskar dej mer än du någonsin kommer fatta.. Fasters gows.. bli frisk.. !

Kortfattad Sune och Doris...

  • Ja, vi var för gamla...
  • Ja, det var drogfritt...
  • Ja, det var Endast folk som var mellan 90 - 95 x) (jag och jenny var dom enda 89orna haha..)

tsss.... men det var jätte kul.. Har aldrig varit så full och har aldrig slagits så mycket.. (visslar) min bästa vän gav mej en fin armbåge över hela käften då ja skulle ta bort henne från slagsmålet hon var med i.. höhöh.. och alla vet ju hur jag är när jag får smällar.. så ja tog tag i henne (ganska hårt:/ )och slängde ner henne i en fotölj å skrek att hon skulle låta robin vara osv osv.. Jag förlät henne ganska snabbt för smällen och drog med henne in och dansade.. Jenny oxå! men jag hoppas ni fattar hon var med mej hela kvällen.. 
och när vi står där å dansar så kommer väl den där sandra fram.. ("#"/%¤(!"!) ALLA vet hur jag å sandra är mot varandra.. åhh.. om du bara fick träffa henne så fattar du.. ja gav henne iallafall en fin armåge och putt och tittade jätte surt på henne.. ^^ hon pinade fort sen därifrån efter att puttat (eller vad hon gjorde.. peta kanske) mej.. hihi..

Efter att jag varit ute och kippat luft chilla vi lite bara jag å jenny på dans golvet.. då får ja en smäll på näsan.. å jävlar ni ska ja säga för den som slog mej fick springa.. jag har ingenaning om vem bruden var.. men man muckar inte med en tiger.. den som gör det leker med döden.. och jag skojjar inte.. för vi har kort stubin å tänder till på engång.. slagsmål är vardags mat typ.. ^^  jag är fortf. blå och svullen på min näsa och den gör ont.. =/

men jävlar va kul jag hade.. :D tack jenny och linda för en underbar kväll!


åhhhh....

jag har en sån där dum härlig känsla i bröstet..  jag vill få ut allt nu.. på en gång.. jag saknar att sitta i boxen å bara titta på dej när du står där å äter.. å när du kommer fram å gör så där med mulen i mitt hår.. damn... jag saknar dej.. jag behöver dej.. jag behöver dina kramar och pussar... dina roliga språng upp i luften när vi är ute och rider..

hur ska jag klara mej när du åker hem? hur ska jag överleva, när jag inte ens kan vara utan dej en dag? innan jag känner att hela världen rasar över mej..
Hur? Jag kan inte leva utan dej.. ! hade inte du funnits hade inte jag funnits.. dör du, dör jag!

Du är min glada pensionär vah.. Jag älskar dej så mycket.. varför kan hon bara inte fatta..?

till jännu..

haha... asså du.. hacka gurka, rör om i smeten, spänka rolle, Servera.. osv.

kuwl.. x)

Linda är här:D:D:D:D

Jännu hälsar:

Jag har tiger mus!

It seems....

It seems like my world is falling apart...


Jag behöver dej nu, mer än någonsin..! 
är du villig att finnas där? snälla..

Doki Doki! 8D

hur mycket jag än hatar den låten så älskar jag den.. jag fattar inte.. lite bliip blipp å pling pling.. ush!:P

just nu händer inte så mycket. kom tillbaka från stallet nyss.. behövde vara där ett tag så var där Ensam å pysslade lite med Elliot.. sen gick jag å mötte mantha.. gick tillbaka till stallet och tog in hästarna.. sen gick hon till Carin och jag hem.. hhhhööööhööhöhöhö typ?

Vi skulle ha varit vid mormor och fika idag har jag hört.. men hon svarade inte i telefon eller när mamma var där å plinga på. så hon å Emil gick hem hit istället.. det blir fika här nnu så ni vet.;) myys.. tråkiga barn som bara sover! suck! tsss.. men  han behöver väl det.. efter alla jävla sjukhusbesök =(

Jag saknar Elsa.. har inte sett henne sen i torsdags.. LÅNG tid.. fy.. nu vart jag och sakna henne ännu mer.. ._.



Updat.
Yeey vi hade strömavbrott nyss.. kuwl.. bara vi på hela gatan.. haha..

Emiiil

 Idag kommer Emil hit.. :D Något kul som händer iallfall!

den där ni..!

Idag var ja ca 7 vid sarah å banka på hennes dörr.. drog med en yrvaken saris till stallet.. hon satt å sov på en pall medans ja fixa allt.. ! gött det då.. men jag hade iallafall sällskap? om man kan kallade de det? Nu snarkar hon så hela huset skakar.. själv ska ja fixa lite kaffe å frulle!:) sen ska ja se smallville..!


Inatt var det ingen kul natt.. så jag kommer nog inte vara så social idag som jag brukar.. har massa ångest å panik å grejjer inför vissa saker.. jag finns på mobilen om jag hör den!

Skeppåhoy Långkalsong!

D:

Give me a minute and I'll change your mind...
Give me a bullet and I'll change your life...

dagmart oxå!!!

Hej,,, idag var jag arg.. då gjorde jag något jag inte är stolt över.. jag är arg på mej själv.. fan då! ._.

Jag ska aldrig mer slå vad med folk då jag bara förlorar hela tiden.. "&(/"Q#¤!! blääääääääääääääääh >(


Hej jag har inget självförtroende nej..!

....

Jag kan inte hata dej.. Men jag kan sluta älska dej!

RSS 2.0