Sala idag!

Idag bär det av till Sala.. ska träffa tess! äntligen! var över ett år sen.. :O

men nej nu måste jag packa!


Fettisdagen!

värsta dagen på året typ.. den borde förbjudas.. jag förstår inte hur folk kan sitta å trycka i sig semlor.. det är bara socker och fett.. endast.. hallå? tänk er lite vad ni stoppar i er.. Semlor är inte gott.. det smakar bara grädde och socker.. >(
Jag har förbjudit folket att ens nämna semla i mitt hus.. ifs lyssnar ingen.. men ändå.. Semlor ska inte ätas här, ät dom vid mormor om ni vill ha semla! Jag dissar semlor! hah!

 och jaa, jag åt semlor förut.. tills jag började på HR och fick göra 500 st från scratch på en dag, sen skulle vi äta dom oxå.. där var min semle periord över! Jag Hatar Ärligt Semlor! >.< Men, jag kan äta en om någon bjuder.. bara om jag får ta bort all grädde.. å kalla mig inte dittan å dattan nu för jag har en Bra ursäkt till att inte äta grädde! för det första så blir jag att må illa av det tack vara en kompis olycka med grädde.. ehe.. å för det andra får jag ont i magen av det om jag äter för mycket av det goda.. 


Samantha, Du är ägd! 

Cajsa kära Cajsa..

jag tänker ge er Cajsas kommentar idag som inleding.. "Fan vad ful hon var, tillåmed han är snyggare"  peeeka*
ah jo.. vi säger inte mer än så för att såra folk:P jag höll iallafall på att dö..

Man kastar inte snöboll på folk, ärligt.. det är inte kul.. speciellt inte om man varnar före.. vilket jag gjorde.. "Kastar du på mig Emma får du 7 ggr värre tillbaka.." å vad gör ungen? kastar på mig.. jag snömulade henne 2 ggr.. vilket betyder med snabb huvudräkning att jag har 5 ggr kvar.. =) Stackars Emma sa flera ggr, det var bara EN snöboll.. jag lovar.. MEN jag varnade henne.. och kom inte å säg nu att hon är ju bara 10 år för hon är starkare än mig.. O__O inte nå synd om henne faktiskt..!:P mer synd om hennes pappa som måste sy fast bicepsen på plats igen efter hans "lekar" i gympa salen.. har jag inte under alla dessa år sagt att idrott är farligt?! vah! han bjöd iallafall på kaffe.. enda han kunde göra idag.. ;)

nu ska jag spela Desperate Housewives! lol


Detta eviga tjat.. :P

Så.. Jag hoppas du är nöjd nu! sluta tjata på att min blogg inte är en ego blogg! ^^
Så här ser jag ut när jag är sjuk! ;) varje dag ungefär.. mina glasögon är dom bästaste som finns.. mina älskade.. typ =)

Vila i frid!

Jag älskar dig på ett speciellt sätt, så som jag aldrig kan älska någon annan.. Du var min bästa vän. Och du har hjälpt mig så otroligt mycket. Ställt upp på precis allt. Åhh:( Jag kommer aldrig träffa någon som du... Du var UNIK , ingen annan är dig lik. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sov Gott Älskade.
Ingen kommer nånsin ta din plats i mitt liv.
Du är föralltid en del utav mig
F. 1992-03-30 +2009-02-20


Super Ponnyn!

Måste bara berätta om igår när vi skulle hoppa, jag å Ellis.. han är så jävla go.. iallafall.. när vi kommit mot hindret för 4 gångnen och han stannar igen.. frågar Maria om han har kastat av mig någongång när vi hoppat.. å det har han ju som alla vet.. ;)  aj typ! Maria sa då att det syntes för han vill verkligen hoppa men han är rädd att jag ska åka av och göra illa mig igen det är därför han vägrar hoppa.. mhm.. så igår blev det bara bommar för att visa att jag inte åker av mer.. Min super ponny.. som är rädd för allting! 
Slänger in videon där jag precis har ramlat av.. kul.. jag red med en blödning mellan Benhinnan och Skelettet!
åh vad skönt det var.. slog av en nerv oxå.. ingen känsel där hörru.. luul..

 

Nej nu ska jag dra. ska käka lite sen ska jag kolla på Rob & Big! 8D

Fryser,,

Så var man sjuk igen då.. suck.. tur man inte har något jobb längre så man måste sjuk anmäla sig.. men ush vad det är kallt.. sitter med den tjockaste tröjjan jag har, pyjamasbrallorna och värdens fluffigaste tofflor! jag fryser fortf! helt sjukt! Man ska inte frysa så här.. frös tillåmed när jag stod i duschen.. :/ Jag har sprängande huvudvärk och inga värktabletter! då jag tog dom sista när jag gjorde illa benet.. kul! hungrig är jag oxå men jag orkar inte resa på mig nu när jag väl sitter här, hjärtat blir helt speedat och slår i 700 så fort jag rör ett finger! Tråkigt.. jag som ville se Afasi och Filthy imorgon =( har verkligen längtat som innebomben så blir jag sjuk! Tack för den!

Hade planerat att vara med jacce idag men nej.. fick ställa in allt å se glad ut.. får väl kolla på Lets dance med mamma.. orkar ändå inte byta kanal :p

illa illa.. Tvingad !

Blev utmanad av: Iskko!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Josefin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jula
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Joel
5. Yrke: Jurist
6. Färg: ljusblå
7. Klädesplagg: jumper
8. Mat: Julienne
9. Sak i badrummet: Jordgubbs tvål
10. Plats/stad: Jajkowo
11. En orsak att vara sen: Jätte försovit sig
12. Något man skriker: Jävlar
13. Film: Jumper
14. Något man dricker: Jameson Ice Tea
15. Band: Jon bon jovi 
16. Djur: Jak
17. Gatunamn: Jakobsbergsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jenny
20. Aktivitet med mer än en deltagare: JuJutsu

Utmanar;
Jenny
Anna
Ira
Ella
Helena
Sara

Aroma & Sims 3!

Den låten kommer jag spela sönder!
idag händer inte mycket, ska baka klart tårtan. sen ska jag till stallet och fixa där.. Sen ska jag hälsa på jadde, saknar henne Enormt.. Sen blir det kalas!

Alla som gillar Sims har väl inte missat:
 



Kalla mig Nörd?

baka baka..

Idag har jag och cajsa bakat tårta.. den blir skit bra! god oxå.. hehe.. Black and White heter den.. ska bli lika fin som på bilden bara att det ska stå ett stort vitt E på den! =) Vit choklad mousse (stavas?) är det bästa jag vet.. helt nerkärad i det..

Hittade ett par gamla klipp på youtube ni måste se.. annars skäms på er..!  x)



 

tillbaka!

Nu ska jag gå tillbaka till mitt gamla liv har jag bestämt.. vilket betyder  jag kommer lyssna på skit musik igen.. ush:P
Nej men jag kommer inte gå tillbaka helt.. blir nog mest stilen och musiken..så tror ja att jag vill börja med trav igen.. jag älskar att köra och farten.. kärlek på det lix.. ^^

jag har jätte tråkigt och jag ser min ananas! den får jag inte öppna den är till senare.. tror inte jag kommer klara det.. färsk ananas är det bästa som finns! pöss på det! x)

Är jag tillräkligt Fjårtiz nu Anna?

Tjock?

Hur många som helst har frågat vad jag väger idag, om jag gått upp mycket i vikt.. Jag frågar dom då tillbaka om dom tycker jag är tjock.. vilket jag får tillbaka ett nje.. Vadå nje?! ett JA eller ett NEJ! är jag tjock så vill ja fan banta ner mig! ò_ó Jag saknar ärligt min gamla vikt.. trivs inte som jag ser ut nu!

Det är slut på tjockis mat nu! inge mer godis, inge mer chips eller pizza å allt vad som innehåller fett osv!

Nu är det nog!!

Avis

jag är grymt avis på alla nu.. vissa går i skolan, andra har jobb.. vad har jag? ett svart jobb för tillfället.. haha..:P eller ja jobb och jobb.. släpper ut alla n00bs i stallet för dom inte kan gå ut själva.. skandal! ;) sitter i köket just nu, eftersom det är enda stället jag hittar trådlöst internet på så får jag sitta här eftersom någon annan har bokat vårat internet säger vi.. :P Lyssnar på när min syster försöker lära sig kemi.. ni vet alla dom där H2O, C, SI, CI osv osv... Det går nog inge bra för henne tror jag.. själv hade man VG i det men jag får ju inte hjälpa henne, eftersom jag inte är hennes mamma.. så.. skyll henne själv..! Idag vart jag bjuden på mat hemma vid Cajsas mormor&morfar.. mycket trevligt, gott var det oxå.. (= Det är tur man är snäll mot Cajsas mormor&morfar annars hade jag nog inte fått ätit där.. ;) kuwl.. nu ska jag in i duschen sen ska jag titta på film..!

hemma

precis hemma efter en elak dag.. hat dag >( vi skulle köra iväg å byta häst idag.. jojo.. 2 timmar stod vi och försökte få in killen i transporten.. 2 timmar i -20 grader! huwha! tillslut vart vi så arga å trötta att långpisken åkte fram! hah! in gick han då faktikst.. sen åkte vi ner till strömsholm å snurra tills vi hittade rätt ställe.. sa hejdå till killen pussa å myste lite med han.. sista gången jag såg han =( sen lastade vi in den andra hästen chiquita! söt som få! men i hemskt skick.. =/ ringde ola på en gång så han ska komma imorgon å kolla på henne vid 12.. ush! stackars stackars häst! slänger upp bilder på henne imorgon så får ni se vad jag menar..

ikväll ska jag inte göra någonting.. bara ta det lungt, chilla och mysa ner mig i soffan med en kopp varmt te! härligt..
imorgon får vi se vad som händer.. hjälper nog jenny med Caruso.. kanske ska hoppa lite? dock säkerhetsvästen på då tack! haha... vill INTE ramla av igen! (=

killen älskling..<3

ny full laddad!

mupp telefon med bra musik.. det är ju tur att man kan ringa från telefonen eller hur? det borde man kunna göra? men det kan inte jag.. sms kan jag skicka ibland! jag tror jag behöver ny telefon? :P

nu ska jag och min ensamma säng dejta! vi åker tidigt imorgon! ush.. vill inte att bebisen ska åka =( kommer sakna honom..

Akuten..

Jaa, jag tänkte faktiskt åkte till b-länge igår å säga hej då till Malyn.. helt ärligt.. men nej då.. istället vart det akuten.. hur kul är det? att spendera flera timmar på akuten för att sen få ett svar att allt är okej? (okej ganska skönt faktikst men ändå!) ungen kunde ju förfan inte ens ligga ner, inte stå eller sitta.. Så ont hade hon! Men men.. hon fick smärtstillande iallafall.. stackars stackars lilla Cajsa.. man ska inte ramla av hästen.. speciellt inte på huvudet.. förstår du iinte det? det gör ont.. tro mig jag vet! ;P

nej nu ska jag spela lite Sims.. herre gud.. jag är beroende Igen av det där super dåliga spelet! >.<

Sjuk

jag är sjuk.. riktigt synd om mig.. är dunderförkyld har feber och mår illa.. fast jag tror jag mår illa bara för att jag har smällt i mig en stor påse ostbågar med chili! den ni! :D gottit.. det behövdes dock smaka det INGENTING! =( men iallafall.. lite tjock får man väl ta å bli?

idag har jag inte gjort så mycket.. vart i stallet och fixat med hästarna sen laga jag grinden till en hage å det är ju inte det lättaste för det är pinne där, lina där å krok där.. osv osv.. sen var vi ner å grejja åt kaninerna.. kul dag eller vad?
Fick iallafall träffa Anna och Jenny <3 det var skojj.. Anna fick rida på Elliotten medan jag gick med Caruso (han har ju ont i fossingen)

Just nu sitter jag i köket å käkar mer ostbågar har letat febrilt efter en jävla nässpray men har vi någon här? nej! offer! åså kollar jag på Jimmy och Emil när dom leker.. Mamma står och målar så vi har jätte kul här i familjen.. oh ja! o.O
Det är så tyst här nu när inte pappa är hemma så jag tror jag ska lägga mig och sova lite.. eller om jag ska hoppa in i duschen å sen lägga mig.. är helt slut, orkar ingenting.. mitt huvud dödar mig! >/

nu orkar jag inte skriva mer pusshejs, Smsa eller slå en pling!

what about home?

igentligen..? helt ärligt?

Idag har jag och cajsa inte gjort så mycket.. vi släppte ut hästarna, gick hem till mig, åt rejäl frukost (2 mackor&1 port. yoggi) hjälpte pappa att måla i köket osv, gick tillbaka till stallet och fixade med alla jävla glödlampor och proppar å fan vad det heter!
Sen så Eldade vi iallafall! :D

Just nu dunkar Lady Sovereighn's låt  "Love me or hate me" förfullt i högtalarna.. var så länge sen jag hörde den.. den är inte bra men ah okej.. vill man få en mamma med damp funkar det! tro mig! ;) fast jag har spelat gamla Eminem låtar hela dagen typ... Borde jag inte få skäll snart? kanske inte spelar tillrek(a)ligt o.O

Funderar på att slå på filmen Rent igen.. jag Älskar den filmen! sjukt bra! tvingade mig att ha uppehåll i över ett år med filmen! nu är jag tillbaka på samma ställe igen (=

 Jag saknar Busponnin!

Utmanad!

Blev utmanad av Helena!

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex ándra personer.

hm.. tävlingskarriär!! :D Red Emmys häst Clip.. :) Super mysig som jag önskar vore min.. åh Vi kom 3a!



Jag Utmanar:
Ella
Jenny
Anna
Kim
Sara H
Tina

åhå

Igår var jag så trött så jag vet inte vad.. Jag vet jag satte på filmen, la mig i sängen, sträckte mig efter godis påsen så somna jag.. Så gissa vilken som har godis i hela sängen? x) ifs är min säng helt huller om buller nu då jag ligger i konstiga ställningar för mitt ben inte ska göra ont.. haha.. Mamma var nyss in å suckade... du måste städa, dammsuga sängen! jag såg nog ut som vanligt när hon pratar med mig o_O tsssssss,,, orka dammsuga sängen! jag har aldrig gjort det å kommer aldrig göra det heller... fatta vart den där dammsugaren har varit! på golvet, i ventilatonen USH! överallt har den ju varit! nu mår jag illa! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Jag har hittat en skit snygg hjälm jag vill ha! den är snygg och jag vet jag skulle vara snygg i den! sådeså! Jag vill ha den.. nog för att jag nästan har en likadan men hallå! denna är så snygg så man inte kan tacka nej till den! :O Så ge mig den åh jag är din förevigt typ! O__O

tiger eller så..

blev en tidig kväll idag säger vi... mitt huvud snurrar, jag är trött, jag orkar ingenting, jag är snöig, jag frick träffa Gunnar!
vilket var det viktigaste... mina fingrar är inte med så jag ska nog sätta på en film, se den å käka lite godis... jag tror det blir Rent!<3 kärlek på den filmen... ska ni se en bra film se den! pusshejs!<3

nu har jag kontroll läst detta blogg inlägg 7 ggr, det är jobbig att läsa osv då allt snurrar... höhö.. :P fel stavat eller nått.. deal whit it! jag är sån.. SE FILMEN!<333


helena,,,

sitter hemma vid helena nu.. vi har Desperate Housewives kväll, eller hur det stavas,.. ska kolla på så många Desp avsnitt så vi spyr på desp! (=

Ingenting var brutet i benet iallafall.. hade bara en blödning mellan ben hinnan och benet.. härligt.. fick smärtstillande jag ska käka, sen Zoooooooooooooooon jag ska lägga på benet! kul! satt vid läkaren från 9 till 3... >/
Det sög... Tack Ella och Elsa för ni följde med...8)

Emil har precis somnat så nu ska vi slå på film film film:D

våren?

vart tog våren vägen? för bara några dagar sen var alla på toppen humör, det var plusgrader och solen sken..
nu är det full snöstorm och jag väntar på min moster som är snäll.. hon ska köra mig till läkaren.. måste dit å kolla benet.. jag tror inte det är någonting.. men jag vet inte.. igår när jag hade gått mycket var det som att benet i benet släppte ifrån varandra å sen slog tillbaka.. ont! ont! får se vad dom säger idah... får väl mer tabletter jag ska äta? känns som om varje gång jag är där får jag bara tabletter.. hehe..

nu tycker jag min moster ska komma.. var ju iallafall en timme sedan jag ringde och så åt henne.. ;)
nu tror jag att ja måste skynda mig å klä på mig.. kanske ska åka så här? x)


Tack Cajsa,David och Emma för att ni tog mitt utsläpp idag! tack!:)

Borlänge, falun sen vidare..

till Smedjebacken... far å flyg över allt har jag nog varit.. det är inte en lugn stund när man är med kusinen! när vi vart på alla ställen vi vart på tyckte jag hon kunde skjutsa mig till Karlstad oxå, då vi ändå var halvägs där.. men nej.. hon var tvungen att åka hem till freya.. förbannade unge! här är jag snäll å åker med så får jag inte ens ett tack.. okej.. hon bjussa på mat.. men ändå! :P

Red Elliot på bett löst idag, eller okej.. bittless bridle som det heter! han var duktig! vi var båda tvugna att tänka om helt å hållet och inte bara "åka" som vikkis säger vi gör.. Så jag har fått ridit utan stigbyglar å bett idag.. med andra ord har jag ridit med vikten.. å det var så jäkla skönt för mitt ben! (= Har inte alls lika ont idag heller! det är inte lika svullet längre så jag hoppas känseln kommer tillbaka snart :D Alltid ska man lära sig något nytt när man rider.. x) åh sen när jag släppte ut en vildhäst idag ringde dom från SRS å talade om att jag klarade provet! kuwl! =) 

Filmen...

Så där jaa.. här kommer den.. HAHAHAH! :D


phett kul...

Gissa vem som ramlade av! x)

Har haft kalas kul i stallet idag... tjyvfilmade cajsa.. hahah.... jag dör.. lägger upp videon här så kan ni kolla;)
åh jaa.. det är musik för att Inte avslöja vem och vilka hon härmar...



btw, skulle göra vad som helst för en dusch nu känner jag... funderar på att gå hem till mormor å duscha.. Jag känner mej äcklig... fast jag duschade imorse å igår kväll å igår morse osv,, Japp jag duschar 2 ggr per dag! annars känner jag mig äcklad! meeen, vårat skit vatten är ju avstängt.. röööv! ._.

kusselin!

hon är snäll hon... hon ska fixa så min telefon blir lagad.. :) ska leta reda på alla kvitton på den först.. yääy.. äntigen.. jag tror den är full i grafit osv.. det gör inget, kusin fixar allt.. svara hon
snell heast...
8D

Nu sitter jag å väntar på mantha.. hon slutar kl 2 så ska vi till kiosken å handla lite sen ska vi vidare till stallet...
rida rida rida..
Solen skiner idag och jag är på toppen humör, har bara haft ett bakslag idag.. annars bara fått toppen nyheter.. :)
Nu när Emma ska köpa Elliot så blir jag hästlös, men nej då! jag får låna Carre hur mycket jag vill.. visst han är som han är men han är så mysig att rida... och som jenny sa: Han är Häst! inte Ponny! hehe.. vilket betyder jag kommer få tävla! eller jaa... iallafall inte än på ett tag.. men sen..

46 dagar!

46 dagar kvar till gbg! 45 dagar kvar till An cafe! det är helt sjukt.. det ska bli skönt.. jag kommer att få åka "hem", kommer träffa min bästaste.. Jag har talat om för mamma nu iallafall, sa oxå jag önskade mig biljetterna i present.. så vi får se, förhoppningsvis förstår hon mig och säger jaa.. annars får jag skrapa ihop på annat sätt.. Jag ska iallafall ner! det vet jag! hoppas min data är klar så jag har något att göra hela vägen =)



Men Serri! jag ska få träffa Bettina! det är helt sjukt! det var så länge sen! :( aldeles för länge sen... ush ush.. men det kommer bara vara jag och hon! i hela 3 dagar! å det är mycket! eller jaa, för lite tid igentligen! men det är början på våra nya liv! äntligen..!!!! fattah! jag är über nu.. :D:D:D:D::D

häppü

.....

Jag orkar ingenting...












Abudelehe! ;)


RSS 2.0